top of page

Guastadisegno: «Paletta returnerer til Milan»


Gabriel Paletta sin agent bedyrer at midtstopperen vil returnere til Milanello i juni når utlånskontrakten med Atalanta utløper.

Den italienske landslagsspilleren kom til Milan i januar fra et kriserammet Parma, men fikk ikke fornyet tillit i troppen når Inzaghi ble byttet ut med Mihajlovic.

«Det er veldig tidlig å snakke om dette temaet», sier spillerens agent Martin Guastadisegno til Tuttomercatoweb når spørsmålet kommer opp. 

«Men det finnes ingen klausul i kontrakten med Atalanta, så han vil naturlig nok returnere til Milanello i juni. Han har ikke noe behov for å ta igjen på Milan.»

Guastadisegno skrøt villig av sin klient, og kaller Paletta for «en av de beste  i Italia».

«Paletta gjorde det bra for klubben, og han er fortsatt en Milanista. Han er en av de beste forsvarerne i Italia, og selv om han bare er 29 år, har han tonnevis med erfaring.»

Agenten var også tydelig på hva som er målet for den inneværende sesongen.

«Paletta har bare et mål for øyet, og det er EM 2016. Han ønsker å være en del av Antonio Conte son landslagstropp for å vise alle hvem den virkelige Gabriel Paletta er.»

«Han er overbevist om at Atalanta er det riktig laget å være en del av for å åpne døren til landslaget. Vi mottok flere tilbud fra Frankrike og Tyrkia, men vi valgte å bli i Italia og ta del i Atalanta sitt prosjekt.»

Kilde: http://www.football-italia.net/75724/agent-‘paletta-will-return-milan’

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page