top of page

Grei trekning i Europa League


Milan hadde hellet med seg i Monaco.

Klokken 13.00 norsk tid startet trekningen av høstens gruppespill i Europa League, en trekning Milan må kunne si seg heldige av å få være en del av. Grunnet brudd på FFP-reglementet ble klubben i utgangspunktet kastet ut av turneringen, men etter at Elliott Management kom inn på eiersiden fikk Milan allikevel benytte seg av plassen de hadde rett på etter forårets sjetteplass i Serie A.

I forkant av trekningen var Milan seedet på andrenivå, og ble trukket i gruppe F hvor greske Olympicos var inne som det høyest seedede laget.  Dermed unngikk man blant annet Sevilla, Chelsea, Villareal, Leverkusen og Arsenal, som for øvrig sendte Milan u t av fjorårets turnering. De to andre lagene som ble trukket i samme gruppe var La Liga-laget Real Betis og miniputtene Dudelange fra Luxemburg. Mulighetene for avansement bør derfor være meget store for Gennaro Gattuso og hans mannskap.

Kampene vil som vanlig gå på torsdager og første runde spilles 20. september. De øvrige datoene er 4. og 25. oktober, 8. og 29. november før gruppespillet avsluttes den 13. desember. Slik er Milans oppsett:

Runde 1 – 20. September, 21:00: Dudelange-Milan

Runde 2 – 4. October, 18:55: Milan-Olympiacos

Runde 3 – 25. October, 18:55: Milan-Betis

Runde 4 – 8. November, 21:00: Betis-Milan

Runde 5 – 29. November, 18:55: Milan-Dudelange

Runde 6 – 13. December, 21:00: Olympiacos-Milan

Nytt for sesongen er at TV 2 har rettighetene til å sende kampene fra turneringen i Norge. Kampene vil i stor grad vises gjennom kanalens betalingstjeneste Sumo. I følge TV 2 sine egne nettsider vil man få tilgang til blant annet Europa League i kanalpakken «underholdning», som koster 179 kroner per måned. Det er ikke kjent om alle kampene vises slik Eurosport har gjort tidligere.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page