top of page

Gode resultater for ungguttene


Milans aldersbestemte lag viste seg frem i den siste helgen i mai.

Teppet er gått ned for Serie A 16/17, men de yngre spillerne må vente litt til før de kan ta en velfortjent ferie.

Oppturen fortsatte for U16-laget som, etter å ha slått ut Inter og Juventus, vant 3-1 mot Atalanta. Haidara, Olzer og Sala scoret målene. Returkampen spilles i Bergamo på søndag og Lupi sine spillere har alle muligheter til å ta seg til semifinalen.

Like bra gikk det ikke for U15-laget som spilte 2-2 mot Roma i deres andre kvartfinale. Målscorerne var Colombo og Evangelisti. Med tap (1-0) i det første oppgjøret er sesongen over for denne gang.

Gutter 2004 gikk helt til topps i Memorial Niccolo Galli, en turnering til minne for sønnen til legenden Giovanni Galli. Niccolo mistet livet i en bilulykke i 2001. Giovanni spilte over 500 kamper på italiensk toppnivå og var en del av Milan i perioden 1986-1990. Her vant han blant annet to Champions League-trofeer og en Scudetto. Hans avdøde sønn Niccolo var selv en lovende spiller og var utlånt fra Arsenal til Bologna da den tragiske hendelsen inntraff.

Milan vant sine gruppe etter seire mot Empoli (2-0), Bologna (1-0) og Roma. Til tross for et tap mot Inter i siste kamp kvalifiserte Rossoneri seg for finalen, hvor de beseiret Juventus 1-0.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page