top of page

God helg for aldersbestemte lag


Milans seniorlag tok en oppskriftsmessig seier hjemme mot Genoa i helgen og også flere av klubbens aldersbestemte lag fikk gode resultater i løpet av helgen.

Juniorlaget spilte 1-1 mot Brescia hvor De Santis var Milans målscorer. Det gjør at Brocchi´s gutter blir værende på 4.plass på tabellen, et poeng foran Atalanta. Neste kamp er hjemme mot Vicenza den 20. februar.

U17-laget tok sin andre strake seier når de slo Cesena 3-1. Alle scoringene kom i den andre omgangen og ble satt i mål av Sinani, Gabbia og Murati. Laget står med 34 poeng etter 18 serierunder.

Like bra gikk det ikke for U16-gutta som tapte 1-3 mot Atalanta. Neste kamp er hjemme mot Giana Erminio den 28. februar.

U15-laget hadde heller ikke marginene på sin side og tapte 0-1 i toppoppgjøret mot Atalanta. Neste kamp er på søndag mot byrival Inter.

Etter 9 strake seire fikk laget med gutter 2002 føttene ned på jorden med 1-1 mot Bergamo tidligere i uken, men var tilbake på vinnersporet i helgen og slo Brescia 2-0 etter to scoringer fra Colombo.

Også 2003-modellene gikk seiret ut av helgens oppgjør og befestet sin plass på toppen av tabellen. Brescia ble slått 3-2 etter scoringer fra Kourouma, Ngbesso og Balesini.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page