top of page

God helg for aldersbestemte lagA-laget hadde en god helg med seier over Juventus, men også flere aldersbestemte lag leverte solide seire. 

Gleden over å ha slått Juventus er fortsatt meget vel til stede, selv om neste utfordring i form av Genoa på bortebane kun er noen få timer unna. I mellomtiden kan det være hyggelig å lese om hvordan de andre Milan-representantene har klart seg i helgen.

Primaveralaget (G19) banket Perugia 4-0 og fortsetter dermed klatringen på tabellen. Laget til Stefano Nava er nå på delt tredjeplass med 4 poeng opp til tabelltoppen. Målene ble scoret av Zanalleto, Zucchetti, Vido og Cutrone.

Både G16 og G15 møtte Cittadella i helgen, og begge lagene ble stående igjen med 3 poeng. G16 vant overbevisende 3-0, mens G15 kom tilbake og vant 3-2 etter å ha ligget under med to. Seieren brakte dem opp på tredjeplass i serien.

Både 03- og 04-årgangene fortsatte en god trend og fikk med seg hver sin storseier i helgen. For 03 ble det seier mot Pavia (6-0) og for 04 mot Pro Patia (4-1). 03-laget har nå vunnet 7/7 kamper, og fremtiden ser stadig lys ut for Milan. 04-laget forbereder seg til derbyet mot Inter den kommende uken.

Det var flere lag som kunne juble for tre relativt enkle poeng, også 05- og 06-lagene vant sine kamper mot hhv. Fanfulla (6-0) og Ausonia (3-0) med overbevisende sifre. For 06 satt det lengre inne, men de maktet til slutt å dra i land en 6-5 triumf over Accademia Pavese.

Dessverre maktet ikke alle Milan-lagene å stikke av med alle tre poengene i helgen. For 08-laget ble det tap mot Pro Sesto med sifrene 6-2.

I Milan er det også jentelag og for 04-årgangene var det en spesiell helg, for de vant nemlig sin første kamp for sesongen da Viscontini ble slått hele 7-1.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page