top of page

«Glasset er halvfullt»


Sinisa Mihajlovic fokuserte på det positive etter 0-0 hjemme mot Atalanta. Les hva treneren og M´baye Niang sa etter kampen her!

Sinisa Mihajlovic:

«La oss fokusere på det positive, vi slapp ikke inn mål og vi forlenget vår rekke med kamper uten tap. Vi velger å se på glasset som halvfullt, ikke halvtomt. Atalanta fortjente mer, men om vi ser på vår situasjon uten å lete etter unnskyldninger, fikk vi med oss ett poeng. Det var synd at vi manglet Bertolacci, Alex og Bonaventura i denne kampen. De som kom inn for å erstatte dem, Poli, Mexes og Niang, gjorde det godt så lenge de hadde fysisk kapasitet tilgjengelig. Men er en stund siden de har spilt en hel kamp, og det er mulig vi betalte prisen for det i kveld. Montolivo har heller ikke trent så mye den siste uken. Når du ikke kan vinne, er det viktig å unngå å tape. Nå kommer det en landslagspause, og den skal vi bruke godt til å få flere spillere på beina. Sesongen er fortsatt lang.»

Som seg hør og bør brukte treneren tid på å rose 16 år gamle Donnarumma, som hadde flere matchavgjørende redninger.

«Donnarumma gjorde noen strålende redninger, og det er derfor han er her. Han spilte godt. Vi kunne vært bedre defensivt, men når du må stille med 3-4 spillere som ikke er helt kampklare er det en fare for at du betaler prisen for det. Heldigvis hadde vi Donnarumma som reddet resultatet for oss. Jeg ønsker å vinne hver eneste kamp og prøver å få det beste ut fra hver eneste situasjon. Vår største utfordring er for øyeblikket å få flere spillere tilbake fra skade.»

M´baye Niang:

«Jeg prøvde å gi alt. Jeg visste at jeg ikke var klar for 90 minutter, men jeg ga alt jeg hadde så lenge jeg kunne. Jeg er fornøyd med prestasjonen min, selv om jeg kunne fått til mer. Men jeg er fortsatt ikke helt kampklar. Jeg har alltid likt å spille ute til venstre, og det er en rolle jeg kjenner godt. Jeg prøvde å utfordre backen så ofte jeg kunne. Serie A er en tøff liga, og Atalanta spilte en god kamp i kveld. De kom hit og leverte en solid prestasjon. Vi vant ikke, men vi fikk et poeng som kan bli viktig når vi teller opp til slutt.»

Angriperen luftet noen tanker rundt neste serierunde.

«Vi må dra til Torino med den samme mentaliteten som vi viste foran kampen mot Lazio (møter Juventus i neste runde, red.adm.). Vi har to uker på å forberede oss på Juventus.»

Niang brukte også tiden på å rose den unge sisteskansen.

» Vi ser hver eneste dag hva Donnarumma er kapabel til. I dag reddet han oss, vi må gratulere han hor det. Gigi fortjener all rosen.»

Kilde: http://www.acmilan.com/en/news/show/159470

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page
<