top of page

Gigio: «Milan har en stor fremtid»


Gianluigi Donnarumma har klokketro på klubbens fremtiden.

Etter at Silvio Berlusconi solgte klubben og overga styringen til Yonghong Li i vår, brukte Milan enorme summer på overgangsmarkedet. Sesongstarten har dessverre ikke stått i stil, men den unge sisteskansen er sikker på at laget vil reise seg.

«Denne troppen har forandret seg så mye,» fortalte Gigio i et intervju med UEFA.

«Store spillere ble hentet inn i sommer, men vi visste at de ikke ville tilpasse seg umiddelbart. Det vil alltid være en stor jobb for å få nykommere integrert i et lag på best mulig måte.»

I kveld møter Milan Austria Wien og vil med seier ta seg videre til sluttspillet i Europa League.

«Milan fortjener å være i Europa og det er også der vi må være. Det har vært veldig emosjonelt for meg å representere Rossoneri i Europa. I starten var det litt mer spenning enn vanlig.»

Donnarumma vokste opp i Napoli, men var Milanista fra barndommen av.

«Jeg har alltid vært en lidenskapelig supporter av Milan, og hver gang de for eksempel brente et straffespark begynte jeg å grine. Ved scoringer var det motsatt og et komplett kaos siden min mor er Napoli-fan.»

«Kampene mellom Milan og Napoli var virkelig spektakulære i vårt hjem!»

«Selv som liten gutt drømte jeg om å spille for Milan, og jeg er virkelig beæret over å være en del av dette laget. Jeg er stolt over å bære drakten og vil alltid gi 100%.»

Keeperen, som nå er 18 år gammel, debuterte for klubben for over to år siden.

«Jeg sliter fortsatt med å tro det. Under Mihajlovic startet jeg som tredjekeeper, men trente alltid hardt og manageren hadde troen på meg.»

«En dag ba han meg komme inn i garderoben og fortalte at han ville begynne å starte med meg mellom stengene. Jeg følte meg klar og fryktet det ikke. Det er klart at jeg var overrasket, men ikke redd fordi jeg ville bevise for meg selv at jeg var klar for oppgaven.»

2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page