top of page

Gigio: «Jeg er glad her»


Gianluigi Donnarumma vil ikke snakke om neste sesong.

De siste dagene har det versert rykter om at Napoli-keeper Pepe Reina skal være enig med Milan om en overgang fra sommeren av, og i følge Sky var spanjolen på medisinsk sjekk tidligere i uken. 35-åringens kontrakt med serietoerne går ut ved sesongslutt og Reina vil i så fall slutte seg til Milan vederlagsfritt.

Det har satt fart i spekulasjonene om at Gianluigi Donnarumma kan være ferdig i klubben og Corriere dello Sport hevder at forholdet mellom klubben og familien Donnarumma har brutt sammen. Tidligere er det godt kjent at Massimiliano Mirabelli og Mino Raiola ikke er perlevenner, men i følge den Torino-baserte avisen har sportsdirektøren nå også falt ut med faren til Gigio.

Milan ønsker nå å få på plass Reina slik at de ikke blir stående på bar bakke om den unge italieneren hopper på et tilbud fra en av de største klubbene i verden. Dersom yngstemann Donnarumma velger å bli værende kan Reina erstatte en aldrende Marco Storari som reservekeeper.

Unggutten selv ønsker ikke å fyre opp rundt spekulasjonene.

«Jeg er rolig og glad og tar fatt på hver dag med ro i sinnet,» fortalte Donnarumma til Sky.

«Vi er en god gruppe og jubelen på søndag er et godt bevis på det. Vi fikk et resultat vi virkelig ønsket og det gav oss muligheten til å glemme kampen på torsdag (0-2 mot Arsenal).»

Flere medier har gjennom sesongen skrevet at 19-åringen kommer til å spille i den gjeveste Europacupen neste år, uavhengig i om Milan blir topp fire eller ei.

«Det er en fin turnering som vi er med i kampen om og vi har troen på at vi skal klare det. Vår plikt er å tro at det er mulig og vi vil kjempe til siste slutt.»

Til slutt kom unggutten med noen ord om torsdagens kamp mot Arsenal.

«Seieren i helgen gir oss selvtillit før vi drar til London. Vi har ingenting å tape.»

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page