top of page

Gazzetta: Milan kjemper om signaturen til chilensk landslagsspiller


Gazzetta dello Sport hevder Milan har kastet seg inn i kampen om å signere den chilenske landslagsspilleren Erick Pulgar.

Milan har sett etter forsterkninger i midtbaneleddet denne sommeren, og Rade Krunic virker å være klar. Nå skal Milan ha meldt seg på i kampen om å signere nok en midtbanespiller, også han fra en annen Serie A-klubb. Erick Pulgar er for tiden med det chilenske landslaget i Copa America, hvor de er klare for semifinale. Den defensive midtbanespilleren har levert godt og scoret et mål så langt i turneringen, og til tross for at han spiller dypt i banen scoret han hele seks ganger for Bologna forrige sesong. Med en svært god dødballfot er 25-åringen også en spiller som leverer målpoeng, og Milan skal nå være lystne på å signere ham.

Prisen skal angivelig ligge på 12 millioner euro, takket være en utkjøpsklausul i chilenerens kontrakt. Milan er dog ikke den eneste klubben som har vist interesse og kan vente seg hard kamp om spillerens signatur. Gazzetta hevder at Inter, Napoli, Roma, Sevilla og Arsenal også skal være klare til å utløse klausulen i håpet om å signere Pulgar.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page