top of page

Gattuso: «Vi starter med entusiasme»


Gennaro Gattuso er positiv foran den kommende sesongen.

Troppen er endelig tilbake på Milanello etter nok skuffende sesong. Så langt har sommeren vært preget av usikkerhet på eiersiden og stor turbulens utad, men lagets manager er positiv foran det som forhåpentligvis blir hans første hele sesong som manager for Milan.

«Vi er nødt til å tenke positivt om fremtiden. Vi har ikke endret mye, men jeg er sikker på at vi kommer til å signere et par spillere. Vi trenger entusiasme og det er ikke rom for unnskyldninger, vi er her for å jobbe hardt. Vi står overfor noen utfordringer, men vår oppgave er å forberede oss på den kommende sesongen på best mulig vis.»

Flere spillere rapporteres å være på vei bort som følge av utestengelsen fra Europa League.

«De siste 50 dagene har ikke vært enkle for meg, men gjennom min periode har jeg vært gjennom verre perioder og dette er intet nytt. Det har vært mange rykter om spillere som ønsker seg bort, men i dag er det ingen som har fortalt meg noe slikt. Vi har en solid base, så vil tiden vise om vi kan styrke oss ytterligere.»

Gattuso håper heller at troppen kan forsterkes før seriestarten, men medgir at han har flere alternativer å velge mellom.

«Vi har solide folk i Massimiliano Mirabelli og Marco Fassone som vet hva jeg ønsker meg. Vi trenger forsterkninger og  jeg håper vi kan se noen nye fjes. Dersom det ikke er mulig er det ingen krise, men vi trenger bredde på flankene og en lignende spillertype som Kessié. Spør du meg kan Halilovic være typen som kan gå inn i hans rolle. På topp har vi Bacca, Kalinic, Cutrone og Silva dersom alle blir værende.»

Milan har allerede hentet inn et par spillere, deriblant veteranen Pepe Reina fra Napoli.

«Den som er i best form av Reina og Donnarumma kommer til å spiller. Jeg foretrekker å ha to solide keepere fremfor å ikke ha noen. Det er jeg som avgjør hvem som spiller, og det kommer ikke til å bli ett enkelt valg.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page