top of page

Gattuso: «Bedre enn forventet»


Gennaro Gattuso var fornøyd etter at Milan spilte uavgjort mot Manchester United.

Kampen endte 1-1 til full tid etter scoringer fra Alexis Sanchez of Suso, men engelskmennene trakk det lengste strået i straffesparkkonkurransen. Likevel var Gennaro Gattuso godt fornøyd med det hans gutter leverte.

«Jeg forventet mindre enn hva vi leverte, og jeg er fornøyd med prestasjonene. Jeg likte mentaliteten til de unge spillerne som fikk prøve seg, og vi spilte oss stort sett ut bakfra. Jeg er tilfreds med dette.»

Motstanderen stilte med et langt mer redusert mannskap enn hva Milan gjorde.

«Vi dro selvfølgelig nytte av at Manchester United manglet en del spillere.» 

Gattuso svarte på noen spørsmål vedrørende sine keepere, som begge er linket bort fra klubben.

«Reina er veldig erfaren og kan hjelpe oss mye, både på og utenfor banen. Gigio gjorde en god figur. Vi skal spille mange kamper, men la oss se om det er de to keeperne vi har å velge mellom i fremtiden. Vi kommer uansett til å finne en løsning.» 

Etter at Elliott Management tok over styringen av klubben har det blitt spekulert i om Gennaro Gattuso kan bli erstattet, og Antonio Conte blir nevnt som en potensiell erstatter.

«Disse historiene får meg til å le. Jeg er rolig og fornøyd med at den nye Presidenten tok kontakt med meg. Jeg har ro i det arbeidet jeg gjør hver dag.»

Leonardo er nylig ansatt som klubbens nye sportsdirektør.

«Jeg har hatt ham som lagkamerat, manager og direktør. Jeg har stor respekt for ham, og selv om vi har hatt noen problemer tidligere ble det håndtert for flere år siden. For øyeblikket er ikke vårt forhold en prioritering, vi skal sammen løfte Milan til et høyere nivå.»

En klubb som definitivt er der er Juventus, som nylig har sprengt banken for å hente Cristiano Ronaldo.

«Hans ankomst til italiensk fotball er veldig viktig. Det er en del år siden en av verdens beste spillere valgte å dra til Italia.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page