top of page

Gamleklubben vil hente tilbake SusoDen ferske CL-semifinalisten Liverpool ønsker å hente tilbake Suso, og spanjolen kan bli solgt allerede i sommer.

23-åringen ankom San Siro fra Merseyside-klubben i 2015 og tilbragte et år på lån i Genoa. Etter at han kom tilbake til Milan har han blomstret og vært en av klubbens beste spiller de siste par sesongene, noe som Liverpool har fått med seg.

Calciomercato mener å vite at Klopp, Liverpools manager, skal ha kontaktet Milan for å prøve å hente Suso i januar. Han var tiltenkt for en erstatter for Coutinho etter at han dro til Barcelona i samme overgangsvindu. Partene ble langt i fra enige da, men i sommer aktiveres Susos utkjøpsklausul på 40 millioner euro, noe som må sies å være overkommelig for Liverpool.

Skulle Suso forsvinne må han erstattes. I følge ryktene er det Napolis Jose Callejon og Memphis Depay som står øverst på Gattusos ønskeliste. Callejon og Sarri er ikke perlevenner nede på Italias østkyst, og derfor er det mulig at 31-åringen vil se seg rundt etter en ny klubb i sommer. Depay har herjet for franske Lyon denne sesongen, og han vil nok være et langt dyrere alternativ enn Callejon. En mer overkommelig løsning er Sassuolos Politano.

39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page