top of page

Gallianis siste mercato


Adriano Galliani er etter alle solemerker ferdig i klubben, men først skal han fullføre sommerens overgangsvindu.

Det nye eierskapet i Milan fører til flere endringer i organisasjonen, og det første kineserne vil gjøre er å kvitte seg med dagens Vise-president Adriano Galliani.

Den 72 år gamle italieneren har vært Silvio Berlusconi sin høyre hånd helt siden overtakelsen i 1986 og har blant annet hatt ansvaret for spillerlogistikken til Milan. Hans erobringer på overgangsmarkedet har blitt sterkt kritisert av fansen de siste årene, hvor mange avdankede og middelmådige spillere har blitt hentet til klubben. Det hersker liten tvil om at ringreven har vært en stor ressurs for klubben, på samme måte som Presidenten. Samtidig er det helt klart et behov for å fornye seg da Galliani ikke har gjort en tilfredsstillende jobb den senere tiden.

Det er ventet at Adriano Galliani vil fullføre dette overgangsvinduet før han leverer stafettpinnen videre, men det er enda ikke klart hvem som vil ta over hans rolle i klubben.

Det som allerede er klart er at tidligere Marco Fassone, som tidligere har vært direktør i Juventus, Napoli og Inter, vil få en lignende rolle i Milan.

Andrea Romero (tidl. Inter) og Daniele Prade (tidl. Fiorentina) er navn som er linket til direktør-roller i Milan, men foreløbig er ingenting klart.

I tillegg virker det som at kineserne er meget interesserte i å bevare Milans ærverdige historie, og navn som Paolo Maldini, Alessandro Costacurta og Demetrio Albertini er nevnt i forbindelse med ambassadør-roller.

Adriano Galliani vil neppe være arbeidsledig særlig lenge, det skal allerede være ryddet plass til ham i Silvio Berlusconi sitt selskap Fininvest. I tillegg skriver Tuttosport at veteranen vurderer å stille til valg som President for Serie A.

Men først skal han gjennomføre sitt siste mercato som Milan-representant, og fans over hele verden har forventninger om forsterkninger i løpet av de neste tre ukene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page