top of page

Galliani: «Troppen er allerede sterk»


Adriano Galliani helte kaldt vann i årene på alle Milanistas som ønsker seg julegaver i form av nye spillere i januar. Les mer her!

Visepresidenten advarte mot å forvente for store investeringer i spillerstallen i det kommende overgangsvinduet på nyåret.

«Vi vet at vi må vinne hver eneste kamp for å komme opp til topplagene. Våre mål har ikke endret seg. Det blir ikke lett, men vi vil prøve så godt vi kan», sa Galliani til Mediaset Premium.

«Vi har kun fokus på våre egne resultater. Neste uke er det Juventus-Fiorentina og Napoli-Roma, men om ikke vi vinner våre kamper spiller det ingen rolle.»

Tidligere denne uken ble det bekreftet av Kevin-Prince Boateng vil signere for klubben i januar, etter å ha trent med klubben i lengre tid.

«Vi har en fin tropp på 28 mann og Boateng vil sannsynligvis bli et nytt medlem. Hvis vi får solgt noen spillere kan det være en mulighet for å hente noen nye, men vi har en stor tropp.»

«Det er lett å kjøpe spillere, men mye vanskeligere å få solgt dem. Agenter ringer for å tilby sine spillere, men de ringer aldri for å spørre om spillerne du allerede har.»

«Jeg vil ikke skape noen illusjoner. Jeg er overbevist over at Milan har et viktig lag og med 4-4-2 systemet kan vi også få se noen spillere som returnerer til førsteelleveren, fremfor alle Nigel De Jong.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page