top of page

Galliani: «Milan savner Champions League»


Milans visepresident Adriano Galliani ønsker ikke å spå tittelkampen, men avslører at klubben savner å være en del av det ypperste selskapet. Les hva den innflytelsesrike italieneren sier her!

Milan feide som kjent Sampdoria under teppet på San Siro i helgen, og ligger nå åtte poeng bak serieleder Napoli. Galliani vil ikke spekulere i Milans sjanser til å kjempe om tittelen.

«Jeg ønsker ikke å komme med slike spådommer», sa Galliani til Radio Sportiva.

«Jeg analyserte hva som skjedde, men vil ikke spekulere i fremtiden. Vi varierer mellom fantastiske kamper og mindre gode kamper, så det er ikke godt å si hva det holder til.»

«Vi håper å levere jevnt gode prestasjoner, for om vi ikke hadde hatt kvaliteter i laget ville vi ikke vist et så høyt potensiale i enkelte kamper. Men jeg hater å sette opp tabeller for hvordan det kan bli om vi skulle vinne og andre skulle gi bort poeng, fordi det er ikke så enkelt.»

Visepresidenten ser frem mot kveldens kamp og håpet om en topp 3-plassering.

«I kveld spiller vi en viktig kamp i Coppa Italia og til søndag er det ny seriekamp. Slik fortsetter det. Av overtroiske årsaker vil jeg si at vi spilte bra mot Lazio og Sampdoria, men dårligere mot Juventus. Vi får se hva som skjer, men det er ingen tvil om at vi spilte en veldig god kamp sist.»

«Jeg håper vi klarer å få Milan tilbake til Champions League som vi var deltagere av i flere år. Jeg savner virkelig å være med i den turneringen. Vi spilte der i 13 år og det ble en god vane.»

Adriano Galliani har vært mottaker av kritikk fra supporterne i en årrekke som følge av klubbens aktiviteter på overgangsmarkedet. Visepresidenten benyttet anledningen til å slå tilbake mot kritikerne.

«De fem siste årene har vi vunnet en Scudetto, vi har kommet på andre plass og vi har vunnet supercupen.  I 2012 ledet vi lenge, og Juventus var på ingen måte dominerende.»

«I 2013 slo vi tilbake og kom på tredje plass i tillegg til å komme til kvartfinalen i Champions League. Vi leverte godt helt frem til sommereren 2013, så få vi se hvordan veien går videre herfra.»

Kilde:http://www.football-italia.net/76519/galliani-‘milan-miss-champions-league’

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page