top of page

Galliani: «Mihajlovic sitter veldig trygt»


Milans vise-president Adriano Gallini forsikrer alle om at hovedtrener Sinisa Mihajlovic sitter trygt i sjefsstolen på San Siro. 

Serberen, som tok over som hovedtrener i sommer, har stort sett vært under press og spekulasjoner om en tidlig avskjed siden seriestarten. Den siste tidens forbedring i resultatene har dog ført klubben opp på sjette plass i Serie A, og er for øyeblikket «kun» syv poeng bak tabelltoppen.

«I den siste perioden har vi tatt elleve poeng», konstaterer Galliani til Tuttomercatoweb.

«Mihajlovic sitter trygt for øyeblikket. Om vi hadde spilt uavgjort mot Lazio og slått Atalanta ville det vært en perfekt progresjon, men det er mye bedre å ha slått Lazio. Ofte så husker man bare den siste kampen som har vært spilt….»

Galliani rettet også blikket mot neste serierunde.

«Juventus-kampen? Sett i perspektiv av våre nylige prestasjoner håper jeg vi viser mye av det vi viste mot Lazio.»

En mye omtalt sak i det siste har vært Mario Balotelli og hans skade, men vise-presidenten hadde ikke så mye å si om situasjonen rundt spissen.

«Vi tok avgjørelsen rundt Balotellis operasjon, men jeg vil ikke snakke noe mer om det. Spørsmål rundt det må legene svare på, det er ikke mitt bord.»

En som med stor sikkerhet var diskutert som et alternativ i sjefsstolen i sommer, var den tidligere storspilleren Roberto Donadoni.

«Om jeg kontaktet Donadoni? Han var aldri i i nærheten av å få jobben den gangen. Men han kan være et alternativ en gang i fremtiden. Roberto er en ekte Milanista.»

Kilde: http://www.football-italia.net/75833/galliani-‘mihajlovic-very-secure’

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page