top of page

Galliani hyller akademiet


Adriano Galliani har stor tro på den jobben som blir gjort i klubbens akademi. 

Visepresidenten var til stede på julefeiringen for de aldersbestemte lagene og benyttet muligheten til å skryte av klubben.

«Det er fantastisk å se nåtidens Milan her sammen med fremtiden,» fortalte Galliani til de fremmøtte reporterne.

«Det er bare å ønske velkommen til scenen for våre drømmer, for det som er i ferd med å skje ved vårt akademi er ekstraordinært. Vi er den eneste klubben med syv spillere i seniortroppen som har kommet opp gjennom akademiet, noe som utgjør 25% av troppen.»

Flere unge italienere har presentert seg de siste årene.

«Jeg og Silvio har flere ganger drømt om et lag bestående utelukkende av akademi-spillere. I tillegg til Ignazio Abate, Mattia De Sciglio og Luca Antonelli har vi også vært i stand til å innlemme Davide Calabria og Gianluigi Donnarumma de siste årene.»

«Denne sesongen har vi fått frem to nye i Manuel Locatelli og Alessandro Plizzari, noe som betyr at vi har fått frem to spillere per år. Jeg og Presidenten trodde ikke det var mulig å få frem mer enn en per år, noe som i seg selv var sett på som en stor prestasjon.»

De unge Milan-spillerne får også vist seg frem på den internasjonale arenaen.

«Jeg følger ikke bare med på resultatene til de aldersbestemte lagene, men jeg ser også på mye annet som skjer rundt spillerne. I 2015/16 sendte vi 39 gutter til landslagsoppdrag mellom U15 til U21-nivå.»

«Nå er det enda ikke jul, men allerede har 25 unge spillere blitt kalt opp til sine respektive landslag denne sesongen. Det betyr at noe flott og viktig vokser her i Milan.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page