top of page

Galliani: «Glem det»


Visepresident Adriano Galliani avviser at Milan vil gjøre en stor signering i januar.

Fininvest er som de fleste har fått med seg i ferd med å selge klubben til Sino-Europe Sports, men ting tar tid og den siste utsettelsen er frem til mars neste år.

Det betyr at Visepresident Adriano Galliani får kontrollere minst et overgangsvindu til, men noen store navn kommer neppe inn portene på Milanello.

«Milans overgangsvindu er veldig komplekst,» fortalte Galliani til noen reportere. «Alt er vanskelig. Jeg kan gjøre en handel og fatte en avgjørelse, men det må klareres med kineserne først.»

«Markedet skifter fort og jeg har aldri måttet vente på en annen parts godkjennelse før.»

«Det må gjøres i to operasjoner når også de må godkjenne det, og uansett er vi nødt til å selge før vi kjøper. Derfor vet jeg ikke hva som skjer i januar.»

Riccardo Orsolini, en 19 år gammel ving som har fire mål og fire målgivende på 19 kamper for Ascoli denne høsten, kan være et aktuelt navn.

«Vi liker Orsolini, han er en god spiller. Han er en venstrebent høyrekant som kan være et alternativ til Suso. Han har fortsatt en vei å gå, men jeg og Silvio Berlusconi er enige om å gå etter unge italienere.»

«Sånn sett kan jeg avvise at vi kommer til å gjøre noen storsigneringer i januar.»

På fredag er det Supercoppa Italia derbMilan møter Juventus til finale i Doha.

«Det blir vårt fjerde møte med Juventus i 2016. Jeg mener at vi ikke har blitt dominert av dem i år og folk skriver at vi ikke har tapt, på de betingelsene at de ikke har overkjørt oss (To tap og en seier, alle med et mål).

«Vi tapte begge kampene i vår, både hjemme i serien og i cupfinalen. I høst slo vi dem 1-0 på San Siro.»

«Slik kampene har vært har begge lagene vært på høyde med hverandre. Jeg håper vi kan fortsette med den samme balansen og kanskje gjenta det forrige resultatet mot dem.»

«Våre sjanser er 50%. Milan har gjort det godt og vunnet noen kamper som ikke folk hadde troen på seier i. Et poeng mot Atalanta og Roma var dårlig betalt.»

«Vi er glade for å våre i vår andre finale for året og håper å komme tilbake på vinnersporet, det er tross alt fem år siden forrige trofe.»

«Juventus er solide mens Milan er unge og vakre.»

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page