top of page

Galliani: «Glad de investerer»


Den avgåtte direktøren savner å være en del av fotballen. 

Adriano Galliani var President Silvio Berlusconi sin høyre hånd helt siden han tok over en økonomisk skakkjørt klubb i 1986, og har vært med på den eventyrlige oppsvingen Milan har hatt med blant annet 5 Champions League-trofeer.

Kurven har vært nedadgående i flere år og etter flere mislykkede forsøk på å selge klubben fikk Berlusconi napp hos Yonghong Li, som kjøpte klubben i april og har investert stort på overgangsmarkedet.

«Jeg er rolig fordi vi solgte til en som har gjort viktige grep på overgangsmarkedet,» fortalte Galliani til Radio Sportiva på sin 73-årsdag.

Galliani overtok nylig rollen som President for Mediaset Premium, et TV-selskap eid av Silvio Berlusconi.

«Jeg var i Milan i mange år, men da Fininvest solgte seg ut var det naturlig at jeg fulgte etter. Jeg ønsker å jobbe med disse menneskene og kommer aldri til å forlate gruppen.»

«Det er klart at jeg savner fotballen, men jeg kommer til å savne TV-kanalen vår mer. På torsdag kommer jeg til å være på San Siro for å se mitt lag mot CSU Craiova i Europa League.»

Han avslørte at den avgåtte Presidenten følger nøye med.

«Silvio spør alltid om situasjonen i Milan og laget blir for alltid værende i våre hjerter.»

Adriano Galliani fikk aldri sjansen til å fornye kontrakten til Donnarumma, som etter mye om og med skrev under for 4 nye år.

«Jeg kommenterer ikke overganger og kontrakter, men som Milanista er jeg lykkelig for at Gigio blir værende.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page