top of page

Galliani bekrefter ny signering


Visepresident Adriano Gallini bekreftet i går at Milan har kommet svært langt i prosessen med å signere en ny spiller, og kastet også lys over klubbens øvrige aktivitet på overgangsmarkedet. 

Adriano Galliani snakket med Mediaset Premium i forkant av gårsdagens kamp mot Fiorentina.

«Troppen er fortsatt på 28 mann etter at Kevin-Prince Boateng kom inn og Suso, som for øvrig spilte en god kamp for Genoa i dag, har forlatt oss. Vi er i forhandlinger med Alessio Cerci og et eventuelt utlån mens Luiz Adriano har reist til Kina.»

River Plate innrømmet nylig at Leonel Vangioni kom til å snu nesen mot Milano når kontrakten går ut i sommer, men det kan fortsatt skje noe i januar.

«Vi har hatt gode samtaler med River Plate og vil følge planen. Han kommer nesten helt sikkert i juni.»

«Vi vil se om vi kan få litt fortgang i prosessen og få han på plass nå i januar. Det kan skje, men det avhenger mer av hans nåværende klubb enn oss. Hvis de vil slippe han for en fornuftig sum henter vi han med det samme.»

Det har også blitt spekulert i forhandlinger med Inter om midtstopperen Andrea Ranocchia.

«Det er mer nei enn ja for øyeblikket», innrømmet Galliani. «Vi vurderte en ny midtstopper når Ely ble skadet tidligere i høst, men nå har vi fire friske stoppere, noe som bør være nok.»

«Monaco fortalte oss at de ikke var interesserte i å kjøpe El Shaarawy og derfor ikke ville benytte seg av han resten av sesongen (klausul om å kjøpe han om han får en kamp til for klubben), men det har jeg ingen problemer med. De brukte han så mye de kunne før klausulen ville blitt aktivert.»

«Jeg er en stor fan av Ajax´ El Ghazi, men hvis han skal komme hit nå må vi kvitte oss med noen først. Vi må først se hva som skjer med Cerci og El Shaarawy. Overgangsmarkedet er som et sjakkbrett, og det er viktig å spille brikkene sine riktig.»

«Jeg hører at fansen ber om Witsel, men jeg tror ikke han vil forlate Zenit nå i januar. Vi får se til sommeren når hans kontrakt går ut.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page