top of page

Full tillit til Montella


Italienske medier er samstemte etter nederlaget mot Juventus.

Den gamle dame ble for sterke og vant 0-2 på San Siro i går kveld. Til tross for tapet, det femte på 11 seriekamper, har ledelsen fortsatt tillit til manager Vincenzo Montella.

Både Sky Sport Italia, Corriere della Sport og Mediaset Premium hevder at klubben står ved sin manager som er inne i sin andre sesong i Milan.

Etter tapet mot Juventus var Vincenzo Montella i et to timer langt møte med Marco Fassone og Massimiliano Mirabelli, men italieneren skal ha fått beskjed om at han fortsatt har tillit.

Bortsatt fra kampene mot Sampdoria (0-2) og Genoa (0-0) er det toppkampene som har voldt mest hodebry for Montella. Til tross for å spillemessig være på høyde med de fleste, har han gang på gang sett sine spillere både slite med å komme til store sjanser og brenne dem når de først kommer. Nikola Kalinic sin avslutningen i tverrliggeren like før pause i går var bare et av mange eksempler på sløseri fra Rossoneri denne sesongen.

Nå venter et relativt hyggelig program for Montella og Milan, som før nyttår i tur og orden møter Sassuolo (b), Napoli (h), Torino (h), Benevento (b), Bologna (h), Verona (b), Atalanta (h) og Fiorentina (h).

I tillegg venter AEK (b), Austria Wien (h)og Rijeka (b) i Europa League.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page