top of page

Forhandlingene med Udinese er i gang


Gustavo Gomez kan bli brukt som et kort forhandlingene med Udinese.

I forrige uke ble det i flere medier meldt at paraguayaneren var nær en overgang til Boca Juniors, men argentinerne er ikke villige til å betale Milan de € 10 millionene de krever. Nå hevder Gazzetta dello Sport at han istedet kan bli brukt for å få Jakub Jankto til klubben. Tsjekkeren har vært god for Udinese i halvannet år og en overgang til en større klubb er på trappene. 21-åringen, som trives best sentralt på midtbanen, er verdsatt til € 25 millioner. Milan skal ikke være villig til å betale noe særlig mer enn € 20 millioner og ønsker at Udinese skal ta Gustavo Gomez som halvparten av betalingen.

I tillegg vil Milan helst låne spilleren ut sesongen med en opsjon på kjøp. Avisen skriver at forhandlingene mellom klubbene allerede er i gang og at representanter fra Milan har vært i møte med spillerens agent.

Jakub Jankto har siden starten av forrige sesong scoret 8 mål og levert 9 målgivende pasninger på 47 Serie A-kamper. Udinese er i skrivende stund nummer 9, a` poeng med blant andre Milan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page