top of page

Forberedt til et aggressivt BresciaStefano Pioli snakket om forberedelsene i forkant av Brescia-kampen på dagens pressekonferanse.

I morgen er det endelig kamp igjen, og Pioli har et klart mål for møtet med Brescia, men også fremtiden til AC Milan, «vi må jobbe hardt og fortsette og utvikle oss». Dette er det italieneren hadde å si på dagens pressekonferanse før det smeller på Stadio Mario Rigamonti i morgen kl. 2045.

–  Vi har hatt flere positive resultater i de siste bortekampene våre, dette er vi nødt til å fortsette med. Vi er fornøyd med hva vi har prestert borte til nå. Det er viktig at vi jobber hardt og finpusser på styrkene våre samtidig som vi jobber med svakheter. Vi ønsker å vinne. Det er også viktig for oss at vi ikke legger for mye tanke i hvor vi befinner oss på tabellen per dags dato, men heller at vi ser fremover og jobber steg for steg mot en høyere plassering. Vi håper og tror at den siste delen av sesongen blir bedre enn den første og at vi klarer å ta AC Milan tilbake til topps, sier Pioli.

Dette var det Pioli hadde å si om tankene og fokuset som har gått inn i forberedelsene til morgendagens kamp. Motstanderen har han også gjort seg opp en formening om og hadde dette å si;

Nå som Balotelli er suspendert mister Brescia en viktig spiller, dette vil nok føre til at de vil spille enda mer som et lag og være kompakte og mer aggressive. Vi forventer oss en motstander som ønsker mål og som er klar til å kjempe for det. 

Når det kommer til morgendagens tropp hadde Pioli dette å fortelle om stjernespillerenes individuelle status;

– Ibrahimović bidrar både fysisk og psykisk da bare hans tilstedeværelse gjør godt for troppen. Han har gjort det veldig bra både for seg og for laget. Vi snakker om en av verdens beste spillere her. Laget ser opp til han og bruker muligheten til å lære og vokse som spillere. Helt siden Ibrahimović kom har han bidratt positivt. Når det kommer til troppen i morgen har jeg mange spillere som er klar for kamp, mye er avhengig av spillernes holdninger. Jeg må velge ut et lag som kan gi meg det jeg forventer. Rebić gjør det bra og kan spille. Paquetá er nødt til å forstå at han er en spiller som mestrer mange ferdigheter, men at han er nødt til å være mer besluttsom. Suso gjøre det bra på trening og er også klar. Rodriguez har hatt vært plaget av en småskade, men han var på trening i går og bør være klar. 

1 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page