top of page

«Fokuset er rettet mot Sassuolo»


Mihajlovic snakket med Milan Channel etter kampen om Berlusconis trofe, som Inter vant 1-0. Her kan du lese hva han fortalte pressen. 

Om kampen hadde serberen følgende å si i sin analyse:

«Det var en relativt god prestasjon fra laget, men dessverre fikk vi ikke det resultatet vi ønsket oss. Vi skapte mange sjanser, men vi fikk aldri uttelling. Det er ikke overraskende at vi sliter med å score. Carrizo var banens beste spiller. Dessverre er det slik det er i den perioden vi er inne i.» 

Inters midtbanespiller Geoffrey Kondogbia, som Milan var med å kjempet om signaturen til i sommer, scoret kampens eneste mål etter 12 minutter.

» En tidlig scoring preger alltid kamper. Men etter at kampen hadde satt seg, slapp vi til veldig lite. De hadde et skudd og vant 1-0. Vi, på vår side, hadde flere muligheter, blant annet noen store ved Rodrigo Ely og Keisuke Honda. Vi tok dessverre ikke vare på de, samtidig som Inter hadde flaks som unngikk baklengs. Det hadde ikke vi.»

Det vanket også mer skryt til Davide Calabria, som er i ferd med å få sitt gjennombrudd i klubben.

«Han gjør det bra og har tatt vare på sjansen sin hver gang han har fått den. Jeg er veldig fornøyd med han.»

Avslutningsvis rettet Sinisa Mihajlovic fokuset mot helgens seriekamp:

«Vi må evaluere flere faktorer, blant annet skadesituasjonen. Vi har en ny viktig kamp om fire dager når Sassuolo kommer på besøk. Vi skal forberede oss godt og gjøre vårt beste for å ta alle tre poengene foran egne fans.»

Kilde: http://www.acmilan.com/en/news/show/159200

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page