top of page

Flere muligheter for Niang


M´baye Niang har flere valgmuligheter foran den kommende sesongen.

Den unge franskmannen fikk sitt gjennombrudd under Sinsa Mihajlovic i sesongen 15/16, men i fjor høst gikk det tråere og i januar ble Niang sendt på lån til Watford. I Premier League fikk han mye spilletid, men det ble dessverre lite tellende resultat i form av mål og målgivende pasninger.

Watford hadde en klausul om å kjøpe spilleren, men Niang ga etter sesongen klar beskjed om at det ikke var interessant da manager Walter Mazzarri ble løst fra sin kontrakt. Selv om han ikke ønsker å bli værende der er det dog langt i fra sikkert at han er en del av Montella sin tropp neste sesong.

Everton er nemlig svært interesserte i å beholde spilleren i Premier League, og deres sportsdirektør Steve Walsh ble observert i Milano på onsdag. Budet han skal ha presentert skal være på € 18 millioner, så vil tiden vise om ledelsen i klubben synes dette er nok for franskmannen.

Engelskmennene skal også ha spurt om prisen på Gianluca Lapadula, men den italienske spissen er i følge italienske reportere usikker på om det vil være riktig å forlate Milan.

Det kan også hende at Niang blir værende i Italia selv om han ikke får ikle seg Rossoneri. Milan vil svært gjerne ha Fiorentina sin angriper Nikola Kalinic, men synes prisforlangende på € 30 millioner i i stiveste laget. Man håper i det lengste at Firenze-klubben lar seg friste av en lavere overgangssum sammen med en 22-åring som gjennom karrieren allerede har notert seg for over 140 seriekamper på europeisk toppnivå.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page