top of page

Finaletap for juniorlaget


Torino ble for sterke og kunne løfte pokalen etter dobbeltseier mot Milan.

Juniorlaget til Milan har hatt en relativt svak sesong så langt og er ikke bedre enn nummer 6 med seks kamper igjen å spille, og selv om det er en teoretisk sjanse for å ta igjen serieleder Atalanta skal Alessandro Lupi være fornøyd om de klarer å beholde sjetteplassen som gir en plass i sluttspillet.

I cupen har det derimot gått bedre og i tur og orden har Milan slått ut Salernitana (3-1), Empoli (2-1), Fiorentina (4-0) og Chievo (3-2 e.e.o.). I semifinalen møtte de lovende Rossoneri-spillerne Atalanta, og serielederne fra Lombardia var store favoritter foran dobbeltoppgjøret. Til tross for å ha oddsen mot seg vant Milan 2-0 hjemme og 3-2 borte, og var dermed klare for cupfinale mot Torino.

På lik linje som Milan har Torino vært middelmådige i ligaen, men i cupen har I Granata sendt ut Avellino (7-1), Spezia (4-0), Juventus (7-5 etter straffer), Genoa (2-0) og Roma (4-1 sammenlagt).

Den første av to finale-kamper ble spilt i Torino 6. april og Milan stilte med følgende mannskap:

Guarnone; Bellanova, Gabbia, Bellodi, Campoel; Pobega(Capanni fra 73´), El Hilali, Torrasi (Brescianini fra 73´); Dias, Tsadjout, Mastour (Forte fra 55´)

Torino tok ledelsen etter 54 minutter ved Butic, og kun minuttet senere la Rauti på til 2-0. Milan maktet aldri å finne veien til nettmaskene og utgangspunktet foran returoppgjøret i Milano ble dermed svært vanskelig.

På fredag den 13., ulykkesdagen over noen andre, var det duket for returoppgjøret på mektige San Siro. For mange av spillerne var nok dette første og siste mulighet til å spille en tellende kamp på A-lagets lekegrind, men resultatet ble ikke som håpet. Lupi tok grep etter tapet i den første kampen og la om til en mer offensiv 3-4-3 formasjon. Dette var spillerne han plukket ut fra start:

Guarnone; El Hilali (Bargiel fra 50`), Gabbia, Bellodi; Bellanova, Brescianini (Larsen fra 79`), Torrasi, Capanni (Soares fra 56´); Dias, Forte, Tsadjout

Det så lenge ut til å ende 0-0, men 8 minutter før slutt sendte Borello gjestene i føringen. Milan maktet aldri å komme tilbake og Torino vant dermed cupfinalen med 3-0 sammenlagt.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page