top of page

Fassone: «Mange takk»


Marco Fassone om kampen, fansen og lagets fremgang.

Direktøren ble intervjuet av Milan TV i etterkant av Europe League-kampen på torsdag, og var i lystig lag på klubbens egne TV-kanal.

«Det ble en strålende aften, langt over egne forventninger. Det eneste jeg kan gjøre er å takke fansen for at de kom og støttet laget vårt. Fra innerst i hjertet takker jeg dere.»

Direktøren ble spurt om mercatoen, hvor klubben har hentet flere ettertraktede spillere.

«Vi skjønte hva som var i ferd med å skje mens vi jobbet. Det vi ønsket var å vise alle at vi kan møte fansens forventninger, men når vi merket hvilken enorm støtte vi hadde gjorde det situasjonen enklere og vi tok større risiko. Så langt er vi godt fornøyd med avgjørelsene våre.»

Han er fornøyd med lagets fremgang.

«Vi forbedrer oss for hver eneste kamp. Montella og Mirabelli er fornøyde, men vi har fortsatt en stor jobb å gjøre. Dette er kun starten og vi forventer fortsatt at flere spillere vil komme til oss etter hvert. Så langt er forbedringene oppløftende.»

De to italienske ungguttene Gianluigi Donnarumma og Patrick Cutrone viste seg frem fra en positiv side.

«Jeg var ikke i tvil om at situasjonen rundt Gigio kom til å ende godt. Jeg forventet at ting ville være som normalt etter et par redninger, og det er nettopp det som skjedde i disse to kvalifiseringskampene.» 

«Patrick forbedrer seg for hver kamp. Det er ikke lett for en så ung gutt å spille foran 65.000 egne fans, men han hadde hodet på rett sted. Vi diskuterer hva som er best for hans utvikling.»

Fassone avsluttet med en beskjed til Curva Sud som leverte til 1000 på tribunen.

«Det var en rørende overraskelse og så raskt vi merket det ga jeg og Mirabelli hverandre en klem. Å få det velkomsten fra Curvaen var fantastisk, og det gjør at vi vil jobbe enda hardere. De fortjener en fantastisk sesong.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page