top of page

Fassone: «Full tillit til Montella»


Marco Fassone om managerens fremtid og sommerens overgangsvindu. 

Vincenzo Montella har fått mye skryt for sin jobb i Milan denne sesongen, men det har likevel blitt spekulert i om de nye eierne vil få på plass «sin mann» i manager-stolen. Det avkrefter Marco Fassone.

«Manageren har både eiernes og direktørenes absolutte tillit,» sa Fassone i et intervju med Milan TV.

«Vi snakker med Montella på daglig basis og ved neste styremøte vil ikke hans fremtid diskuteres.»

Det har blitt skrevet side opp og side ned om det kommende overgangsvinduet, og Fassone forsøkte å få litt klarhet i hva som kan ventes.

«Det har vært litt forvirring i forhold til det som har stått å avisene.»

«Hva som er i supporternes beste interesse er selvfølgelig et viktig signal for oss. Siden den første generalforsamlingen 14. april har vi levert inn papirer som bekrefter det nye eierskapet og de nye aksjonærene.»

«På grunn av de store investeringene i klubben har vi også planer om å forsterke spillerstallen for å bli mer konkurransedyktig. For å klare dette er det allerede iverksatt tiltak for å øke klubbens kapital.»

«Presidenten har akseptert disse ønskene fra resten av styret og kommer til å tilføre store summer til klubben, men det er helt naturlig at ikke alt kun vil brukes på spilleroverganger.»

«Vi forventer å bruke rundt €120 millioner og er klare til å bruke penger i overgangsvinduet, men også til selve klubbdriften. Milan vil fortsette å gå i underskudd også neste år, men disse økonomiske tapene er allerede kjent og vil dekkes av eierne.»

«Det gir oss rom for å sende signaler om at de nye eierne faktisk er interesserte til å investere stort for å skape et sterkt Milan i løpet av kort tid.»

Direktøren røpte litt om hva slags typer de ser etter.

«Laget har gjort det sterkt, og dette er unge gutter som vil utvikle seg videre ettersom de tilegner seg mer erfaring.»

«Vi er glade for de spillerne vi har, men det er likevel klinkende klart at vi vil forsterke med noen erfarne kvalitetsspillere som vil øke det tekniske nivået.»

«Det er likevel et viktig tegn at det er så mange unge, lovende spillere her. Det viser at grunnsteinene i denne klubben kommer fra eget akademi.»

Milan er for øyeblikket nummer 6 og ligger an til Europa League neste sesong, men det er et hav av poeng opp til Champions League-kvalifisering.

«For mange klubber er Europa League enn byrde mer enn en gave, men for oss vil det være et viktig steg å delta. Det vil være med på å bygge en norm på at denne klubben skal spille kamper også i midtuken. Det er helt vesentlig for oss å delta neste sesong, om vi skal ha håp om å spille Champions League i 18/19.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page