top of page

Fassone: «Belotti, Morata eller Aubameyang»


Marco Fasone bekrefter at Milan vil hente minst en stor spiller når de vender tilbake fra Kina.

Milan har regelrett herjet i sommerens Mercato og så langt har klubben brukt over € 211 millioner, men er på langt nær ferdige. Det er ventet at Lucas Biglia blir presentert i løpet av kort tid, i tillegg ryktes det å være interesse for en ny angriper.

Til tross for mange signeringer er det den siste, Leonardo Bonucci fra Juventus, som er den største overraskelsen så langt.

«Det var en vill ide og vi hadde egentlig ikke engang tenkt å gi det et forsøk, men Vincenzo Montella ønsket sterkt at vi la inn et støt,» fortalte Fassone til Mediaset Premium.

«Det er et viktig tegn at selv spillere som allerede er i klubber som deltar i Champions League ønsker å komme til oss. Bonucci sin ankomst sender viktige signaler om vår fremtid. Leo er en kriger og leder, og han vil være en strålende forsterkning både på og utenfor banen.»

Flere spillere ønsker i følge direktøren å komme til klubben.

«Hver eneste dag blir vi kontaktet av representanter til store internasjonale spillere som ønsker å vite mer om prosjektet vårt. Det er en ære for oss.»

Milan har vært i en mørk dal i flere år, men i april ble klubben kjøpt opp av Yonghong Li og kineserne satser stort på å gjenreise Milan.

«En av de første gangene jeg snakket med Mr. Li om Millan var i fjor sommer, og jeg skjønte raskt hvor viktig klubben er i Kina og der er den fortsatt assosiert med store spillere som Franco Baresi og Gennaro Gattuso.»

«Gjennom å løfte store trofeer er AC Milan blitt kjent over hele verden.»

Fassone ønsker å få klubben tilbake blant de ypperste i verden.

«Det er vårt ansvar å bygge et ekstraordinært Milan.»

«Vi forsterker det laget Montella tok til en sjetteplass i fjor for å garantere at vi kommer oss til gruppespillet i Europa League.»

«Sammen med vår tekniske direktør Massimiliano Mirabelli forsøker vi å hente viktige spillere til managerens disposisjon. Det er viktig at de vi henter sverger troskap til Prosjekt Milan.»

Til tross for at mange nye spillere er på plass er ikke vinduet lukket for Milans del.

«Det er veldig heldig at vi har oppkjøringen vår i Kina, noe som gir oss muligheten til å diskutere klubbens ressurser med eierne. Vi har ikke ubegrenset kapital. Det må også kartlegges underveis hva manageren trenger og ønsker, og de to treningskampene kan forhåpentligvis gi ham og Mirabelli noen svar.»

«Når vi returnerer til Italia vil vi jobbe videre på samme måte. Vi har ikke lukket noen dører og vi kommer definitivt til å gjøre noe stort.»

Direktøren gikk langt i å antyde hvem han vil forsøke seg på.

«Mange store navn har blitt nevnt som Milans nye angriper. Det hadde vært fint å hente en av Belotti, Morata eller Aubameyang. Tiden vil vise hvem vi lander på, selv om det er flere navn vi diskuterer som ikke har kommet frem til ryktespaltene enda.»

«Det  er uansett et faktum at vi ser etter en ekstra angriper.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page