top of page

Før kamp: Milan – SampdoriaMilan tar i mot årets overraskelseslag til flomlys-kamp på San Siro søndag. Sinisa Mihajlovic har gjort underverker med hans Sampdoria som lukter på Champions Lague-plass.

Hvor: Stadio San Siro, Milano

Når: Søndag 12.04.15 kl. 20.45

TV: CMore Fotball

Det er lenge siden Milan har ligget bak Sampdoria i Serie A. 7 poeng skiller de to fra Sampdorias 5.plass til Milans 8. plass. Begge lags form i det siste har vært bra, men Genova-klubben tapte 2-0 forrige helg, borte mot Fiorentina. Milans siste to kamper har endt med seier, så ting ser lysere ut enn på lenge for Rossoneri.

Siste fem kamper

Sampdoria har, frem mot forrige serierunde, vært i fenomenal form i serien. 12 poeng på de siste 5 lar seg så absolutt høre.Milan U-U-T-V-VSampdoria V-V-V-V-TChievo0-0MilanAtalanta1-2SampdoriaMilan2-2Hellas VeronaSampdoria2-0CagliariFiorentina2-1MilanRoma0-2SampdoriaMilan3-1CagliariSampdoria1-0InterPalermo1-2PalermoFiorentina2-0Sampdoria

Inzaghi føler presset

Milans første sesong under Inzaghi har vært en frustrerende reise, men nå peker pila oppover. Og Pippos menn ser også oppover mot Europa League-plass, men er det for sent? To seire på rad har løftet stemningen i garderoben, samt gitt Milans manager et pust i bakken etter all kritikken.

Årets Coppa Italia-finalelag er Juventus og Lazio. Begge klubbene er så godt som sikret spill i Europa neste år. Det gjør at 6. plassen gir Europa League-spill. Den plassen innehar Napoli, seks poeng foran Milan, men Napoli er i elendig form. Benitez’ menn skal møte formsterke Fiorentina denne helgen og med tap i Napoli og seier i Milano vil avstanden være kun tre poeng med sju kamper igjen å spille.

Kampklar tropp

Milan har slitt fryktelig med skader den siste tiden, men nå er flere av de skadeskutte kampklare. Marco van Ginkel, Cristian Zapata, Cristian Zaccardo og Adil Rami er alle tilgjengelige. Giacomo Bonaventura derimot kan være ute etter å ha pådratt seg en ankelskade, men det er håp for at italieneren blir klar i tide.

Mulige lagoppstillinger

Milan (4-3-3):

Lopez; Abate, Paletta, Mexes, Antonelli; Van Ginkel, De Jong, Bonaventura; Cerci, Destro, Menez

Sampdoria (4-3-3):

Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Mesbah; Obiang, Palombo, Soriano; Muriel, Eto’o, Eder

Odds fra Norsk-Tipping

H: 1,80 U: 3,20 B: 3,70

0 visninger0 kommentarer
bottom of page