top of page

Før kamp: Milan – GenoaDet er duket for midtukekamp når Genoa gjester San Siro i morgen. Vertene er en revansjelysten gjeng som vil forsvare lagets ære etter siste kamps forsmedelige bortetap mot Udinese.

Hvor: Stadio San Siro, Milano

Når: Onsdag 29.04.15 kl. 20.45

TV: Ukjent

Siste helgs nedtur

Etter fire kamper på rad uten tap og tegn som viste bedring kom Inzaghis menn fort nedpå jorda igjenn. Siste helgs tap mot Udinese var tøft å svelge både for trener og spillere, noe bussturen hjem beviste. Genoa på sin side har tatt en del poeng i det siste, men dog mot svak motstand. Tabellsituasjonen til Milan og Genoa er henholdsvis 10.- og 7. plass med 4 poeng som skiller. De siste fem kampene har endt som følger:

Interne kamper

Forrige oppgjør mellom Milan og Genoa ble spilt sist høst. Genoa gikk seirende ut av den duellen etter å ha vunnet 1-0 på Stadio Luigi Ferraris.

Selv med det tapet friskt i minne er det Milan som har dominert kampene disse to imellom. Rossoneri har kun tapt 1 av de siste 9 møtene, det vil si at Milan har fått med seg poeng de siste 8 kampene før høstens nederlag. Det har også vært en rekke røde kort i de tidligere oppgjørene. Hele 4 spillere har fått marsjordre på de siste 7 bataljene lagene imellom.

Mulig lagopstilling

For Milan har El Shaarawy og Montolivo blitt skadefrie etter sine langtidsplager, men det er ventet at ingen av de to blir å se på banen under onsdagens kamp. Alex er tvilsom etter å ha pådratt seg en smell, mens det er ventet at Pazzini får starte etter siste helgs nettkjenning.

Genoa må klare seg uten skadde Perotti, også Tino Costa og Marco Borriello er uaktuelle.

Milan:

Lopez, Abate, Rami, Mexes, Antonelli, De Jong, Van Ginkel, Bonaventura, Cerci, Menez, Pazzini

Genoa:

Perin, Roncaglia, Burdisso, De Maio, Edenilson, Rincon, Bertolacci, Bergdich, Falque, Pavoletti, Niang

Odds fra norsk tipping

H: 1,85 U: 3,25 B: 3,45

2 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page