top of page

Europamester velger Milan fremfor Chelsea


Milan er mer attraktiv for talentfulle Renato Sanches. 

Det melder Gazzetta dello Sport. Portugiseren signerte for Bayern Munchen før fjorårets EM, som han endte opp med å vinne sammen med Cristiano Ronaldo & Co. Hans første sesong i tysk fotball ble dog ingen suksess og det kan se ut til at han forlater de tyske mesterne etter kun en sesong.

I England kan både Manchester United og Chelsea friste med høye lønninger og spill i Champions League, men i følge den italienske sportsavisen foretrekker 19-åringen å bli en del av et stadig sterkere mannskap i Milano.

Klubbene er i forhandlinger om en overgang, men er per dags dato ikke kommet til en enighet. Bayern Munchen, som betalte € 35 millioner (+ € 35 millioner i klausuler) for midtbanespilleren i fjor, ønsker € 48 millioner om de skal slippe ham nå. I følge Gazzetta kan Milan velge om de vil betale alt på en gang i en permanent overgang, eller om de vil betale € 8 millioner for et utlån med en opsjon på å kjøpe spilleren for € 40 millioner.

Radarparet Fassone & Mirabelli synes dette er i stiveste laget og ønsker å forhandle om prisen, men om partene kommer til enighet vil de antageligvis lande på et utlån. Dette er for å spre kostnadene over flere år for å holde seg innenfor UEFA sitt Financial Fair Play-reglement. Du kan lese mer om sistnevnte tema og Marco Fassone sin uttalelser om det her.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page