top of page

Etter kampen: Sassuolo – Milan (1-4)Etter tre uavgjorte kamper på rad i serien var det ekstremt viktig med en seier mot Sassuolo, og Gattusos menn leverte virkelig varene.

Sassuolo – Milan (1-4)

39′ 0-1 Franck Kessie 50′ 0-2 Suso 60′ 0-3 Samuel Castillejo 68′ 1-3 Filip Djuricic 90+4′ 1-4 Suso

Kamprapport:

31′ Stor redning av Donnarumma! Berardi åpner opp Milans forsvar med en krempasning til Di Francesco som fyrer løs. Skuddet er godt, men Milans sisteskanse var heldigvis bedre. Fortsatt 0-0 tross press fra hjemmelaget.

39′ Biglia plukker ned et innlegg fra Rogerio i egen boks og sentrer til Kessie. Ivorianeren bestemmer seg og driver fremover med ballen. Han krummer nakken og stopper ikke før han er ved Sassuolos 16-meter og klinker til. Ballen fyker forbi en sprellende Consigli og i mål. Milan har tatt ledelsen på Stadio Citta del Tricolore.

50′ For et mål av Suso! Driblefanten spinner litt rundt med Sassuolo-forvsaret før han legger ballen kaldt og rolig setter ballen utakbart forbi Consigli. Ledelsen er doblet.

60′ Milan bygger opp bakfra og spiller fantastisk fotball mot etablert forsvar. Calhanoglu finner Castillejo utenfor 16-meter og spanjolen lar seg ikke be to ganger før han vender opp og klinker ballen i lengste hjørnet. 3-0 til Milan!

68′ Rogerio finner Filip Djuricic inne i straffefeltet. Han legger ballen til rette på ett-touch før han vender og skyter et presist skudd nede ved stolpen. Sassuolos redusering er et faktum og det står 1-3 på tavla.

72′ Cutrone inn for målscorer Castillejo.

77′ Laxalt inn for Rodriguez.

90′ Calabria inn for Abate.

90+4′ Suso skyter et frispark rett i muren og får ballen i retur. Han fyrer av igjen, og denne gangen går ballen via en Sassuolo-spiller og sniker seg inn i mål bak en utspilt Consigli. Susos andre for kampen og Milans fjerde.

Reaksjoner etter kampen:

Gattuso:

«Vi gjord det bra når vi viste kvalitetene våre etter å ha slitt. Dette laget trenger å forbedre seg i det vi ikke liker å gjøre: vi sliter og gir bort for mye rom alt for ofte, som for eksempel når vi starter å spille bakfra. Vi tok ledelsen fem ganger og om kampen hadde sluttet i det 70. minutt ville vi snakket om en helt annerledes historie. Det er dette vi må forbedre».

«Jeg håper å ha tilbake Higuain denne uka. Jeg vil ikke legge for mye press på hans bedring, fordi jeg vil ikke at skaden slås opp igjen. Han skal gjennomføre flere tester i morgen, så får vi se hvordan han er. Castillejo har gjort det meget bra. Han fant rommet bak forsvarsspillerne og beveget seg riktig, inkludert scoringen hans. Jeg kunne ha brukt Cutrone, men jeg kunne ikke risikere han, fordi han får smerter ved hver liten smell».

«Det er ikke noe du kan forvente (scoringer fra utenfor 16-meteren). Vi hadde mange sjanser fra utenfor 16-meter mot Empoli også, men Terracciano stoppet alt. Vi skaper mange sjanser denne sesongen. Vi savner fortsatt Calhanoglus mål: i Empoli hadde han sjansen, men var ikke presis nok».

Ignazio Abate:

«Vi gjorde noe som var viktig for oss, det var en fundamental kamp. Som en gruppe har vi alltid vært overbevist om hva vi gjør. Vi har vært på riktig vei også før i dag (søndag) fordi vi har spilt bra. Sassuolo spiller god fotball, men AC Milan la inn det lille ekstra. Vi var mer aggressive og innstilt på å vinne, detaljer som utgjør forskjellen mellom å vinne og å tape. Vi gjorde det bra mentalt. Vi har tidligere slitt med å punktere kampen, men vi har alltid hatt troen på oss selv. Vi trener alltid med høy intensitet på Milanello. La oss håpe at vi tar hjem så mange poeng som mulig fra nå av».

Kampstatistikk:

Skudd: 12-12 Skudd på mål: 2-8 Cornere: 9-5 Offside: 0-1 Frispark: 13-13 Gule kort: 1-1 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 60-40 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page