top of page

Etter kampen: Sampdoria-Milan (0-2 e.e.o.)Milan tok seg videre til kvartfinalen i cupen, men trengte 120 minutter å gjøre det på.

Sampdoria – Milan (0-2 e.e.o.)

102′ 0-1, Patrick Cutrone

108′ 0-2, Patrick Cutrone

Kamprapport:

23′ Caprari er centimetre fra å føre Sampdoria i ledelsen! Det slås inn fra høyre og Janktos avslutning spretter like foran Reina. Der kommer Caprari sklidende og er nær ved å få foten på den. Fans og spillere roper på straffe, men det blir verken straffe eller mål.

43′ Higuain blir spilt fri i bakrom av Kessie, og skyter fra spiss vinkel, men ballen sniker seg forbi den lengste stolpen.

70′ Stor sjanse til Calhanoglu og Milan! Castillejo legger vakkert inn på bakerste stolpe til Calhanoglu, men tyrkeren setter ballen utenfor.

78′ Quagliarella får en stor mulighet når han lurer seg inn bak Romagnoli & co, men er i ubalanse og avslutter utenfor.

85′ Milans første bytte kommer først nå, Borini erstatter debutant Paqueta.

91′ Cutrone erstatter Castillejo når lagene igjen går på banen.

99′ Conti kommer inn for Abate.

102′ Conti viser frem høyrefoten når han slår inn fra høyre. Cutrone løper fra alle Samp-forsvarere og flikker ballen i mål. 1-0 til Milan etter 102 minutter!

108′ Brilliant redning av Reina! Kownacki kommer seg foran Milan-forsvaret og får ballen på mål, men Reina varter opp med en refleksredning og gir til corner.

108′ Sampdoria sover i de bakre rekker igjen og det utnytter Milan. Calhanoglu slår ballen inn bak backfireren til  Cutrone som lobber over en utrusende keeper til 2-0!

113′ Laxalt kommer inn for Higuain. Ledelsen skal trygges!

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Gutta gjorde det bra. Det er kamper som er utmattende, alle gjorde det bra i dag. Byttene utgjorde forskjellen, de ga oss mer kvalitet i en kamp vi visste ville bli vanskelig. Jeg er veldig fornøyd med forsvaret og med innstillingen til laget genrelt sett. Jeg så at guttene hjalp hverandre».

«I likte det jeg så av Paqueta i den andre omgangen når vi begynte å bli se mer konsekvente ut. Han beveger seg bra, jeg er fornøyd med han. Higuain? Jeg fulgte med på han, og han var involvert i oppbyggingen og gjorde så godt som ingen feil. Jeg har et forhold med han som er basert på ærlighet, vi sier ting direkte til hverandre. Når en spiller tar enkelte avgjørelser er det vanskelig å overbevise dem til å gjøre noe annet. For øyeblikket er han vår spiller og vi tviholder på han. Jeg vet ikke hva som vil skje.«.

«Vi må få tilbake energien vår (før Supercoppa-møtet med Juventus førstkommende onsdag). Det er en stor kamp og en kamp som kan være karakterbyggende. Det kan bli et vendepunkt for oss».

Andrea Conti:

«Jeg er fornøyd, både med målgivende og fullførelsen. Samp er et godt lag, men vi styrte kampen bra; vi sto i mot presset for så å angripe. Personlig prøver jeg alltid å gjøre så godt jeg kan og jeg syns jeg gjorde det bra. Supercupen? Det er en kamp du må forberede deg spesielt til; det er en finale og et viktig trofé for oss alle. Vi drar til Jeddah for å vinne, selv om vi møter en tøff motstander. Vi har det vi trenger for å vinne. Paqueta? Han er en flott fyr og en flott spiller. Det er ikke enkelt for han å tilpasse seg med en gang til italiensk fotball, men jeg er sikker på at han kan gjøre det bra«.

Kampstatistikk:

Skudd: 22-18 Skudd på mål: 12-8 Gule kort: 2-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 54-46 %

(Tall hentet fra Goal.com)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page