top of page

Etter kampen: Real Betis – Milan (1-1)Real Betis på hjemme i Sevilla er ingen enkelt nøtt, og det ble akkurat så jevnt og vanskelig som det ble spådd på forhånd.

Real Betis – Milan (1-1)

12′ Lo Celso, 1-0.

62′ Suso, 1-1.

Kamprapport:

12′ En helt fri Firpo får ballen ute til venstre og legger inn til Lo Celso som bredsider inn 1-0.

27′ Lo Celso spiller til Joaquin som ser at Firpo er på løp. Firpo legger inn til Sanabria som skyter like utenfor Reinas stolpe. Stor sjanse for de grønne og hvite.

45′ Kessie spiller ut til Borini som får 2 innleggsmuligheter. Det første forsøket blir headet ut av Mandi, mens det andre finner Cutrone på bakerste. Det blir akkurat for høyt for Cutrone som header utenfor.

62′ Suso har frispark i farlig posisjon og prøver seg på et halvveis skudd, halvveis innlegg. Ballen går ikke via noen, men sniker seg inn i lengste hjørne til 1-1. Viktig utligning!

76′ Abate kommer inn for Laxalt. Legger nok om til 4 i backrekka.

79′ Musacchio og Kessie smeller i hverandre. Førstnevnte blir ligende og må ut på båre. Det ser virkelig ikke bra ut, men han ser ut til å være ved bevissthet når han kjøres ut av banen. Romagnoli kommer inn i for argentineren.

87′ Strålende redning av Reina! Herrera kommer stormende mot 5-meteren og skyter fra kloss hold, men der er den 36 år unge sisteskansen på plass og avverger. Kjempesjanse for hjemmelaget.

89′ Bertolacci kommer inn for Calhanoglu for å balansere midtbanen på tampen av kampen.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Uavgjort er et rettferdig resultat, Real Betis er et godt lag, de har viktige spillere og jeg er ikke overrakset over deres prestasjon. Det prøver alltig å lure motstanderne sine, det trengs mot og organisering for å slå de. Etter gruppetrekningen, innså jeg med en gang at vi var i en veldig vanskelig gruppe og at vi kanskje måtte vente til siste kampdag for å sikre avansement. Vi slet med vår 5-backslinje, men så spilte vi bedre da vi la om til 3-4-3 og Suso og Calganoglu fikk spille på deres vante posisjoner.».

«Musacchio har det bra, han er en søramerikaner, han er tøff. Jeg håper han er tilbake for søndagens kamp. Calhanoglu fikk sitt vante slag mot vristen, han har en blodoppsamling og det gjør vondt når han blir truffet der«.

«Vi må spille med hjerte (mot Juventus), det samme hjertet som dette laget viste i kveld. Vi slet i 1. omgang, så samlet vi oss i løpet av andre omgangs første 10 minutter. Vi har viljen og energien; vi gir aldri opp. Noen ganger er vi redd for å spille, så samler vi motet og viser flere interessante ting».


Kampstatistikk:

Skudd: 11-10 Skudd på mål: 2-4 Cornere: 2-3 Offside: 2-3 Frispark: 19-12 Gule kort: 2-4 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 64-36 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page