Etter kampen: Milan-Torino (0-0)

Det var en underholdende kamp under flomlysene på San Siro, men målene uteble.

Milan – Torino (0-0)

Kamprapport:

5′ Torino rulle opp et fint angrep. Ballen går ut til Ansaldi som tar en skuddfinte på Calabria og legger inn. Innlegget går på hodet til Iago Falque som får heade fritt fra 5 meter, men Donnarumma får på en eller annen måte slått den over til corner. Det kan fort være sesongens redning.

7′ Gult kort til Abate. Må være forsiktig resten av kampen.

17′ Rincon fosser ned på Torinos venstre side og legger inn mot Belotti, men landslsagsspissen klarer ikke å sette ballen under tverrliggeren. Torinos andre store sjanse, Milan har ingen skudd så langt.

33′ Milans første sjanse i kampen. Higuain prøver seg fra 18 meter, men forsøket blir blokkert. På returen prøver Cutrone seg fra skrå vinkel, men Sirigu redder til corner.

38′ Zapata får gult kort, og dermed har begge stopperne til Milan gult kort.

41′ Nok en stor redning fra Donnarumma! Belotti skyter et lavt skudd fra 16-meterstreken som går via en Milan-spiller og mot mål, men der ligger 19-åringen og gir til corner.

45+1′ Higuain og Suso kontrer, hvor førstnevnte løper fremover med ballen. Han finner spanjolen 16 meter fra mål som skyter utenfor med høyrefoten.

45+3′ Higuain skyter et dårlig skudd utenfor etter å ha sneiet hånda til N’Koulou. Dommeren sjekker med VAR, men bestemmer seg for å la spillet gå.

57′ Falque står klar for å ta frispark fra 20 meter. Alle forventer skudd, men det legges inn mot Izzo som vinner duellen, men header heldigvis over. Stor sjanse.

71′ Castillejo kommer inn for Calhanoglu.

75′ Suso legger ballen inn i boksen og Higuain får muligheten, men skuddet er svakt og går rett på Sirigu. Milan har vært gode de siste 10 minuttene.

82′ Bakayoko vinner ballen og Castillejo løper mot Torinos mål. Han slipper kula til Suso ute til høyre som fyrer løs med høyrefoten, men forsøket går i nettveggen.

83′ Nok en stor sjanse. Higuain gir ballen til Suso som legger inn, Torino blokkerer, men Higuain skyter på returen. Skuddet går via en av bortelagets spillere og ut til corner.

87′ Kampens største sjanse er et faktum! Bakayoko får ballen frem til Cutrone som kun skal bredside ballen forbi keeper fra 5 meters hold, men setter den utenfor stolpen. 100% sjanse.

90′ Mazzarri blir vist på tribunen etter å ha vært tydelig misfornøyd med kveldens pipeblåser ved flere anledninger.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Jeg er fornøyd med lagets prestasjoner, de gjorde det de måtte. Gigio Donnarumma var ‘superb’ i den første omgangen, han dro frem en nydelig redning og vi var heldige da Belotti bomma på mål. Alle øyne var på oss, det så ut som vi allerede hadde vunnet uten å spille, men vi var klar over at dette var en vanskelig kamp. ‘Toro’ er en tøff motstander».

«Vi må fortsette som dette (forsvarsspillet). Vi kan fortsatt gjøre mer, men det vi gjør nå er veldig, veldig bra».

«Castillejo og Hakan Calhanoglu er forskjellige spillere; Samu har mer fart. Jeg er fornøyd med hvordan han viste seg frem i dag, han gjorde et bra innhopp. Hakan gjorde det han måtte gjøre i dag, jeg vet han kan være til stor hjelp for dette laget. Gigio gjorde det bra og det gjorde også de andre gutta Det var en intens kamp, Torinos resultater på bortebane sier alt».

«Vi må huske på at han (Higuain) returnerte til trening for to dager siden, og han spiller med smerte. Han gjorde det delvis godt i dag, han manglet bare målet».

Gigio Donnarumma:

«Glasset er halvfullt, selv om vi kunne gjort det litt bedre. La oss fokusere på de neste kampene. Det var en vanskelig redning på skuddet fra Iago Falque, jeg vet ikke om det er min beste redning så langt. Vi gjør det bra i forsvar, vi fant den rette balansen. Jeg vil gratulere Abate som gjør det veldig godt med å finne seg til rette i hans nye rolle. Vi spilte bra, vi hadde mange sjanser, men vi greide ikke å omsette de. Nå trenger vi å gjøre en god kamp i Europa League. Det kommer til å bli en djevelsk atomsfære, men vi vil gå gjennom til neste runde».

Kampstatistikk:

Skudd: 16-13 Skudd på mål: 3-4 Cornere: 11-3 Offside: 1-0 Frispark: 10-16 Gule kort: 2-3 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 58-42 %