top of page

Etter kampen: Milan-Sampdoria (3-2)Etter en smått forferdelig uke med tap i byderbyet og tap i Europa kom oppturen mot Sampdoria, og for en klassiker det ble.

Milan – Sampdoria (3-2)

17′ 1-0, Patrick Cutrone

21′ 1-1, Riccardo Saponara

31′ 1-2, Fabio Quagliarella

36′ 2-2, Gonzalo Higuain

62′ 3-2, Suso

Kamprapport:

17′ Suso utfordrer og legger inn i boksen. Der venter en umarkert Cutrone som stanger Milan i ledelsen. 1-0 og en kjempestart på kampen.

21′ Sampdoria kontrer og Quaglierlla viser erfaring og klasse når han finner Saponara. Den tidligere Milan-eleven skyter et lavt, velplassert skudd som går forbi Donnarumma og utligningen er et faktum.

31′ Rollene er snudd for Sampdoria. Saponara slår en gjennombruddspasning over hodene på Milan-forsvaret til Quagliarella. Spissen skyter på volley og ballen suser i nettet. Samp er i føringen, 1-2.

36′ Cutrune og Higauin kombinerer flott, og førstnevnte serverer sistnevnte som setter sitt 5. mål for sesongen. 4 mål etter 36 minutter og 2-2.

62′ Suso har vært virkelig god i kveld og han viser seg for alvor frem i det 62. minutt. Han har ballen ute til venstre, legger til rette og curler ballen inn ved den lengste stolpen. 3-2 til Milan!

76′ Castillejo erstatter målscorer Cutrone.

78′ Rent høyreback-bytte når Abate kommer inn for Calabria.

89′ Calhanoglu kommer inn for Laxalt på slutten.


Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Vi slo et lag trent av en ‘maestro’ som satte oss under press. Jeg så noen positive ting som karakter og engasjement. Det var ikke enkelt å havne under, jeg takker alle mine gutter».

«Det er forenklende å snakke om formasjonen, men vi har fortsatt mye å forbedre, både defensivt og offensivt, men i dag var det akseptabelt siden vi møtte en så sterk motstander. Det er definitivt et godt tegn, men nå må hodene våre allerede være innstilte på utfordringen på onsdag. Det er en viktig kamp for oss».

«Jeg liker ikke å snakke om enkeltpersoner (Suso i dette tilfellet), jeg vil takke alle mine gutter for alt de gjør for meg. Vi må bli mer stabile, men vi klarte å score tre mål mot et Samp som kun har sluppet inn 4 mål denne sesongen».

«Det vil ta enda syv slike forestillinger for å snakke om noe vendepunkt, vi må tro på det vi driver med, som vi gjør nå. Ta det med ro, jeg takker publikum som ikke buet på oss, de støttet oss i stedet».

Diego Laxalt:

«Alle ville vinne, vi følte en kollektiv lyst i garderoben. Vi må fortsette på denne måten, fra onsdag av. Sampdoria hadde mer rom i den første omgangen, så fant vi rytmen vår og vi startet å slå tilbake. I den andre omgangen viste vi frem vår solide defensive stabilitet og det sikret oss seieren… Min posisjon på banen: Jeg må alltid være klar. Jeg kan spille både i forsvar og på midtbanen. Genoa, de spiller god fotball, de er også veldig fysiske. Vi må jobbe hardt».

Kampstatistikk:

Skudd: 15-7 Skudd på mål: 6-2 Cornere: 5-1 Offside: 0-1 Frispark: 13-10 Gule kort: 3-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 46-54 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page