top of page

Etter kampen: Milan – Roma (2-1)Etter det forsmedelige tapet mot Napoli forrige helg var det viktig med 3 poeng i hjemmedebuten. Avgjørelsen kom sent, men godt da Roma ble slått 2-1 på San Siro.

Milan – Roma 2-1

40′ 1-0 Kessie 59′ 1-1 Fazio 90+5′ 2-1 Cutrone

Kamprapport:

16’ Calabria får en gigasjanse fra skrå vinkel, men skuddet går like over mål. Kunne blitt 2 mål på 2 kamper for høyrebacken.

17’ Higuain samarbeider med Calhanoglu ute til venstre før han tar med seg ballen innover og skyter lavt i nærmeste. Olsen er god når han er nede og parerer til corner.

28’ Suso står 20 meter fra mål og leter etter medspillere å sentre til, men finner ingen gode alternativ. Da fyrer han like gjerne løs et skudd som Olsen så vidt er med på når han får en hånd på den. Frem til nå har Milan vært det desidert beste laget.

35’ Roma kommer med sin første mulighet når Schick får heade fra kun 6-7 meter, men tsjekkeren blir forstyrret og Donnarumma kan enkelt plukke avslutningen.

40′ Rodriguez får ballen dypt inne på Romas banehalvdel og vender opp. Sveitseren slår et fantastisk innlegg langs gressmatta til Kessie som kommer stormende på bakre stolpe. Ivorianeren gjør ingen feil, flott angrep og 1-0.

49’ Higuain finner ingen pasningsalternativ og snur mot eget mål, men mister ballen. Kula ender opp til Dzeko som får skyte umarkert fra 20 meter. Skuddet går til høyre for Donnarummas stolpe.

59’ Roma får corner og slår en høy ball som Donnarumma bokser rett til en Roma-spiller. Han slår ballen inn i feltet, Milan klarerer svakt og ballen daler ned på foten til Fazio som dundrer inn 1-1 på volley. Like langt på San Siro.

61’ Rodriguez ser at Higuain ligger og lurer på offside-linja, og slår en perfekt stikker. Stjernespissen er iskald når han runder Olsen og setter ballen i mål, men scoringen annulleres etter bruk av VAR for offside. Hårfint på feil side der argentineren.

66’ Suso løper fri bak Romas forsvar ute til høyre. Spanjolen vender opp og finner Biglia på 16-meterstreken. Han finner Bonaventura som igjen finner Calhanoglu som skyter knallhardt på Olsen. Stor sjanse for tyrkeren.

69′ Rodriguez spiller vegg med Calhanoglu og befinner seg i en god skuddposisjon. Dessverre må han bruke høyrebeinet og skuddet blir for løst. Olsen redder enkelt, men bra initiativ av sveitseren.

76′ Riccardo Rodriguez – som har vært veldig god i denne kampen – tas av banen og inn kommer Diego Laxalt som får sin hjemmedebut.

79′ Roma får nok en corner og det kriges inne i feltet. Krigen vinnes av den nybakte verdensmesteren Steven N’Zonzi som krangler ballen i mål, men nok en gang annulleres et mål etter å ha tatt i bruk VAR.

81′ Castillejo kommer inn for Calhanoglu og får med det sin Milan-debut.

85′ Milan tar en kort corner og Suso står med ballen ved hjørnet av 16-meteren. Alle forventer et innlegg, men spanjolen prøver seg med et lurt skudd. Olsen er også denne gangen med på den og holder ballen i fast grep etter å ha gitt en liten retur.

90+3′ Schick får ballen i mellomrommet og finner Dzeko etter at Calabria feilberegner pasningsbruddet. Dzeko får all verdens tid til å sikte og skyte, men ballen går langt til side for mål. Stor sjanse i det tredje tilleggsminuttet.

90+5′ Higuain får ballen på 16-meteren etter at N’Zonzi gjør en grov feil for Roma. Argentineren vender opp og trer gjennom Cutrone. Unggutten gjør ingen feil alene med Olsen og setter inn 2-1 5 minutter på overtid!

Reaksjoner etter kampen:

Gattuso: «Vi dominerte kampen, men forsvaret deres var perfekt i 40 minutter. Castillejo og Laxalt forandret kampen. Samuel kom inn med en innstilling og innbitthet jeg ikke har sett før på trening. Han har for meg virket litt likegyldig. Men i stedet, i kveld viste han de kvalitetene som fikk oss til å hente han. Biglia er uerstattelig. Jeg er meget seriøs når jeg sier dette. Jeg er ikke partisk, han har de spesifikke kvalitetene jeg trenger. Vi har jobber så hardt gjennom disse 40 dagene, og jeg er sikker på at vi kan være et mer brilliant lag.»

Rodriguez: «Vi ville vinne, det var viktig for oss. Vi spilte en god kamp mot Napoli også, men endte opp med å tape. Vi fortjente å vinne og denne seieren vil være en ‘moralboost’. Vi må fortsette å jobbe på denne måten. Jeg er fornøyd med assisten min. Jeg vil gjerne alltid assistere eller score mål for laget. Når jeg klarer det, er jeg veldig glad.»

Castillejo: «Det var vanskelig da hjem kom inn fordi de hadde begynt å kontrollere kampen. Sjefen sa jeg skulle opptre rolig, spille mitt spill og forsøke å vinne. Manageren insisterer på at vi må bli et godt lag og en flott familie. Jeg tror dette skjer, selv om jeg bare har vært her for noen uker. Jeg var nervøs i starten, fordi det var min debut på San Siro, men det gikk bra, fansen ga meg en varm velkomst.»

Kampstatistikk:

Skudd: 26-6 Skudd på mål: 10-2 Cornere: 8-3 Offside: 7-1 Frispark: 8-7 Gule kort: 0-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 51-49% (Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page