top of page

Etter kampen: Milan – Real Betis (1-2)Etter helgas derbytap mot Inter skulle Gattusos gutter slå tilbake mot Real Betis, men både kampen og gruppeledelsen ble tapt.

Milan – Real Betis (1-2)

30′ 0-1, Antonio Sanabria

55′ 0-2, Lo Celso

83′ Samuel Castillejo

Kamprapport:

30′ Betis legger inn fra venstre like foran Reina, og der er Sanabria først på ballen og setter inn kveldens første.

34′ Leon setter ballen i mål, men pasningen fra Firpo blir slått for sent og målet annulleres for offside.

38′ Ballen slås nok en gang inn fra Betis’ venstreside og Sanabria får en gigasjanse. Gjestenes nummer 9 brenner til på hel volley, men heldigvis går den høyt over mål.

45+1′ Higuain snapper ballen og kommer løpende alene mot Betis’ sisteskanse. Sistnevnte rundes, men forsvaret kommer på riktig side og får avverget. Argentineren er tydelig ikke fornøyd med hvordan han ble taklet innenfor 16-meteren og blir belønnet med gult kort for oppførselen.

46′ Suso og Cutrone kommer inn for Borini og Bakayoko i pausen. Gattuso skjønner alvoret.

55′ 0-2, Lo Celso. Argentineren får stå helt uforstyrret på 20 meter og dobler Betis’ ledelse med et kremmerhus i krysset.

73′ Castillejo skyter i stolpen fra omtrent 20 meter. Milans største sjanse i kampen.

83′ Castillejo slår inn lavt fra høyre til «the fox in the box» Cutrone som enkelt bredsider inn reduseringen. Drøyt 10 minutter å gjøre det på nå!

89′ Castillejo har vært frisk i det siste og han får ballen inne foran mål og skal til å skyte. Så klippes han ned av en Betis-forsvarer, men dommeren viser ingen tegn til å blåse. Milan snytt for et klart straffespark.

90+4′ Castillejo får direkte rødt når han klipper ned en motspiller.


Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Jeg trener en stor klubb og det er riktig av meg å ta på meg ansvaret. Jeg gjemmer meg aldri. Jeg er alltid dedikert; vi må forstå hvem som har den riktige mentaliteten. Ved noen anledninger gjorde vi ingenting av de vi hadde forberedt. Vi tenker for mye på hva som kan skje, vi kom oss ut av den mentale blindgata først da de scoret. VI glemmer ofte at mentaliteten er en viktig faktor, ikke bare det fysiske aspektet».

«Det er ikke et spørsmål om formasjoner; laget har mistet sin identitet. I de siste to kampene har jeg ikke sett at de to sentrale midtbanespillerne spille opp mot sitt beste. Vi gjør det som har skilt oss ut de siste månedene på en feil måte. Denne prestasjonen forbløffer meg, skuffelsen er stor. Det er mulig at staben min og meg selv ikke var tydelig nok, vi kan ikke forklare denne prestasjonen på noe annet vis. Tapet gjør ikke like vondt som prestasjonen, når vi ser på hvordan vi spilte og sto fram på banen. For en trener er det tøft å gå hjem i kveld og tenke på kampen, vi kan ikke spille som dette».

«Jeg er bekymret, skuffet og sint, især på meg selv. Jeg tenker ikke på min situasjon, jeg tenker på hvordan dette problemet kan løses. Jeg er den første personen som har ansvar for denne situasjonen, jeg er bundet av resultatene. Det som gjør meg bekymret er sårbarheten og mentaliteten. Vi har mistet selvtilliten vår, vi må forstå hvordan lyset plutselig slo seg av. Jeg så noe positivt mot Inter med tanke på tøffhet og og mentalitet. I dag så jeg et lag i vanskeligheter i alle faser, vi spilte pinlig».

«Det er tydelig at han ikke er inne i sin beste form (Higuain), men det er på grunn av stagnasjonen av hele laget. Han må betale for det og i det siste har han ikke fått mange baller, vi begynte å slå innlegg bare i de siste 10 – 15 minuttene. Vi må sette han i en posisjon som gjør at han kan være mer i de siste meterne av banen».

Kampstatistikk:

Skudd: 10-9 Skudd på mål: 1-3 Cornere: 7-0 Offside: 0-3 Frispark: 12-11 Gule kort: 2-3 Røde kort: 1-0 Ballbesittelse: 49-51 %

(Tall hentet fra ESPN)

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page