top of page

Etter kampen: Milan – Parma (2-1)Milan styrte fra start til slutt mot Parma, men gjestene gjorde livet vanskelig for Kessie & co.

Milan – Parma (2-1)

49′ 0-1, Roberto Inglese

55′ 1-1, Patrick Cutrone

71′ 2-1, Franck Kessie


Kamprapport:

5′ Suso chipper inn i bakrom mot Cutrone, men keeper kommer ut og avskjærer. Fine takter fra duoen tidlig i kampen.

8′ Milan tar et innøvd frisparktrekk, Suso legger inn, men den klareres. På returen legges ballen inn igjen på hodet til Zapata som får til en god heading, men keeper Luigi Sepe redder. Stor sjanse for colombianeren.

14′ Kessie får ballen fra Calhanoglu på 20 meter og prøver skuddet, men forsøket går dessverre til side for mål. Milan styrer alt på San Siro nå.

19′ Calhanoglus tur til å prøve seg. Får ballen ute til venstre, drar seg mot dødlinja og skyter fra skrått hold, men nok en gang er det mer skummelt for publikum bak mål enn for keeper.

28′ Suso har vært god denne høsten og han viser seg frem igjen når han danser med et par Parma-spillere før han fyrer løs fra 16 meter. Skuddet er bra, men keeper redder.

37′ Så får Parma sin første mulighet, og den er stor. Har frispark fra ca 30 meter skrått ute til høyre. Legger inn, og en Parma-spiller header ballen like utenfor mål.

49′ Parma gjør 0-1 på en corner. Inglese bryter løs fra Kessie og header inn kampens første mål.

53′ Borini kommer inn for Mauri.

55′ Ballen daler ned over Cutrones skulder og unggutten dunker inn utligningen via stolpen. 1-1 på San Siro!

68′ Straffe til Milan! Dommeren tar i bruk VAR for å bedømme om Bastoni tar ballen med hånda. Konklusjonen er ja, og straffe gis.

70′ Et fryktelig unødvendig gult kort til Borini for munnbruk.

70′ Kessie må vente i to minutter før han får ta straffen, men likevel er han iskald når han bredsider ballen i mål. Milan har snudd kampen, 2-1!

81′ Gigasjanse til Milan! Suso spiller ballen til Kessie 16 meter fra mål. Han kan gi den videre til Cutrone og Calhanoglu som begge er i scoringsposisjon, men velger å skyte selv. Forsøket går over mål, dårlig valg av ivorianeren.

89′ Castielljo kommer inn for Suso.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«De scoret på deres første skudd på mål, men det er en del av spiller. Vi må fortsette som dette og fortsette å jobbe hardt. Dette er en viktig seier, fordi vi spilte mot et lag som konstant kan gi deg problemer. Vi gjorde det bra ed å blokkere deres kontringer, vi slapp bare til to. Guttene beveget seg bra, selv om vi ikke hadde nok menn i boksen når vi gikk i angrep. Vi skulle ha preset ballen mer, men det gjorde vi bra så snart Borini kom innpå».

«Laget er utrolig, guttene viser intensitet, besluttsomhet og en sterk følelse av samhold. De gir alt de har, det er enkelt å trene en slik gruppe. Alle legger inn det lille ekstra. Jeg vil gratulere Abate med hvordan han spiller. Jeg må takke han for at han gjør seg selv så anvendelig».

«Det som overrasker meg mest er hvor bra han (Bakayoko) gjør det fra et taktisk standpunkt. Vi var alle klar over hans fysiske kvaliteter. Jeg er veldig fornøyd med hvordan han hører etter meg. I dag spilte han bestandig på første ‘touch’ og det er viktig. Vi er veldig overrasket og han må fortsette den gode jobben«.

Tiemoué Bakayoko:

«Det var en god kamp. Vi spilte kvalitetsfotball og viste bra intensitet. Det er en fortjent seier, siden alle spillerne bidro til å ta de tre poengene. Jeg er veldig fornøyd. Det har ikke vært noen enkle måneder, men nå går ting bedre. Vi trenger all den støtten vi kan få fra fansen for å fortsette å vinne».

Kampstatistikk:

Skudd: 18-7 Skudd på mål: 5-1 Cornere: 8-8 Offside: 1-1 Frispark: 8-16 Gule kort: 2-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 62-38 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page