top of page

Etter kampen: Milan-Napoli (0-0)


Toppkampen mot Napoli ble ikke noen målfest, men det var et jevnspilt oppgjør der begge lag fortjente ett poeng hver.

Milan – Napoli (0-0)

Kamprapport:

10′ Fantastisk angrep av Milan! Calhanoglu har ballen ute til venstre og spiller til en medspiller før han får ballen tilbake og trer gjennom Cutrone som setter ballen i nettveggen. Stor sjanse, dette lover bra!

25′ Calhanoglu skyter fra 30 meter. Skuddet er bra, men distansen blir for lang, og Ospina redder.

36′ Zielinski skyter utenfor fra 25 meter. Napolis første halvsjanse.

47′ Cutrone legger inn, en Napoli-spiller klarerer ballen rett til Kessie som vender opp før han skyter over fra 7 meters hold.

65′ Milik får vende opp og skyte fra 6 meters hold, men avslutningen går rett på Donnarumma som holder ballen i fast grep.

69′ Borini kommer inn for Paqueta.

71′ Piatek får sin debut når han kommer inn for Cutrone. Hva kan han få til de siste 20?

78′ Musacchio får kampens hittil største sjanse! Ballen daler ned til han på 5 meter etter en corner, men argentinerens avslutning er akkurat så svak at en småskadd Ospina får avverget.

84′ Zielinski får nok en gang skutt fra 20 meter, og denne gangen er skuddet bare cm i fra å snik seg inn ved lengste stolperot.

87′ Zielinski får sjansen igjen! Napoli kontrer og kommer 3 mot 2, og ballen spilles ut til polakken som får skyte fritt fra 14 meter. Skuddet er hardt, men går rett på Donnarumma som holder ballen i fast grep.

90′ Milans tredje og siste bytte er et faktum når Laxalt kommer inn for Calhanoglu.

90+3′ Fabian får sitt andre gule kort når han tar ballen med hånda. Noe strengt, men kan nok forsvares. Napoli redusert til 10 mann.

Reaksjoner:

Gennaro Gattuso:

«Vi manglet noe og vi kan gjøre mer, spesielt i omstillingsfasen. Det er riktig at vi har begått noen feil, men vi klarte fortsatt å flytte ballen, selv om den avgjørende pasningen ikke alltid var presis. Jeg var fornøyd med prestasjonen vår generelt sett».

«AC Milans fans har sett mange mestere spille her (på San Siro). Jeg tvilte ikke på at de ville støtte oss på en slik positiv måte. Italia er ikke et rasistisk land, det er kun snakk om idioter som helt enkelt mister hodet».

«Dette resultatet kommer fra alles innsats. Vi jobbet hardt og så alltid etter å stenge rom. Vi er et godt lag, selv om vi må forbedre oss med tanke på å gjøre så få feil som mulig, spesielt i åpent spill».

«Bakayoko er en annerledes spiller, en annerledes dyptliggende midtbanespiller. Han klarte å gjøre en god jobb defensivt, men samtidig så har han styrke og fart til å bidra offensivt. Han gir oss det lille ekstra. Paqueta? Han er ekstraordinær. Han kan spille både i angrep og i forsvar, selv om han burde vise mer på den siste tredjedelen. Calha? Jeg er skuffet når jeg hører piping mot en spiller som har på seg en AC Milan-trøye. Calabria og Conti? Davide gjorde det veldig bra, og jeg ville ikke ta noen sjanser med Andrea. Han sier alltid at han er klar, men vi kan ikke risikere å miste flere spiller per nå».

«Jeg likte det jeg så både fra Piatek og Cutrone. Patrick gjøre veldig lite feil for øyeblikket».

Davide Calabria:

«Vi er klare over at vi er et godt lag og denne oppvisningen gir oss ekstra energi. Det er ting å forbedre, fordi vi tillater oss selv å slappe av enkelte ganger, og det kan koste oss dyrt. I kveld gjorde vi det bra, selv om vi manglet den kreativiteten som må til for å ta tre poeng. Vi jobber mye med forsvaret og det begynner å vise seg med tanke på resultater. Nå må vi begynne å score mål igjen. Vi er et ungt lag, klubben ser etter å lage et prosjekt som kan holde på i mange år. Jeg tenker det er bra for oss og for italiensk fotball. Paqueta? Lucas imponerer oss alle. Han kommer fra en liga som er helt forskjellig fra Serie A, men han viser at han er taktisk og teknisk klar for oppgaven. Han har kvalitet. Piatek? Jeg håper han kan score mange mål».

Kampstatistikk:

Skudd: 14-14 Skudd på mål: 5-6 Cornere: 6-8 Offside: 0-2 Frispark: 7-13 Gule kort: 1-1 Røde kort: 0-1 Ballbesittelse: 46-54 %

(Tall hentet fra ESPN)

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page