top of page

Etter kampen: Milan – Juventus (0-2)Det ble som ventet tøft mot et ubeseiret Juventus med Cristiano Ronaldo i spissen, men Milan fikk en gyllen sjanse like før pause.

Milan – Juventus (0-2)

8′ 0-1, Mario Mandzukic

81′ 0-2, Cristiano Ronaldo

Kamprapport:

8′ Alex Sandro får stå helt upresset ute til venstre og slår inn til Mandzukic som knuser Rodriguez og header Juventus i føringen, 0-1. Knalltøff start.

11′ Ronaldo legger inn fra venstre mot Mandzukic igjen, men denne gang møter kroaten Romagnoli som vinner duellen og klarerer til corner.

33′ Et sjeldent skudd fra Milan når Suso prøver lykken fra drøyt 25 meter, men Juves polske sisteskanse har grei kontroll og holder i fast grep.

40′ Straffe til Milan! Suso stormer fremover og spiller ballen til Higuain som prøver å vippe ballen forbi Benatia. Higuain mener marokkaneren tar den med hånda, men dommeren gjør ingen tegn til å dømme. Så løper han frem til VAR-skjermen og ser at det er straffbar hands.

41′ Higuain setter straffen i stolpen til høyre for Szczesny. Det har man ikke råd til mot Juventus!

61′ Cutrone inn for Castillejo.

65′ Milan angriper med mange mann og Kessie slipper ballen til Higuain som legger inn fra venstre, men rett i blokka. Ble ingen sjanse, men Milan sender flere mann fremover, og det er godt å se.

68′ Ronaldo er alene mot hele Milan-forsvaret og får til et godt skudd med venstrefoten, men Donnarumma er fint nede og holder avslutningen i fast grep.

74′ Laxalt og Borini kommer inn for Calhanoglu og Abate.

81′ Laxalt gir bort ballen til Cancelo som skyter knallhardt. Donnarumma må gi en retur ut i farlig området, og der står en mutters alene Ronaldo som dunker inn 2-0 til Juve.

83′ Higuain får rødt kort. Får rett og slett to gule kort for munnbruk mot dommeren, og Romagnoli må komme til unsetting for å roe ned argentineren. Fra vondt til verre for Milan.

90′ Det legges til 3 minutter.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Episodene påvirket kampen, men i det store og hele viste Juventus at de er bedre enn oss på det fysiske og individuelt sett. Laget gjordet det de skulle gjøre, de var med i kampen. Når du spiller mot Juventus bruker du så mye fysisk og mental energi. Vi er aktive. Vi var naive på det andre målet. Det er flere positive aspekter, selv om vi nå bare gjør ting 50 % riktig. Laget har endret seg når det kommer til karakter, de vet hvordan de må ofre seg når de er på banen. Men, vi manglet livlighet og teknikk; vi må kombinere begge tingene».

«Per nå føler han (Higuain) et stort press, mine ord fra gårdagens pressekonferanse var ikke oppspinn. Akkurat nå føler han en stor vekt på hans skuldre, og det vises. Han må forholde seg rolig, han bør unnskylde seg og kjenne hans ansvar. Han må sette sin nervøsitet til side, han er vår viktigste spiller og han må utrette forskjellen. Han må være klar i hodet«.

«Jeg vil ikke forsvare noen, i de siste to dagene før kampen, Calhanoglu, Kessie, Higuain og Rodriguez sluttet å ta straffer. De var ikke smarte, hvis Higuain gikk direkte mot straffemerket, ville ingen ha stusset på det, men i stedet tok Kessie ballen. Jeg gjorde en feil også, fordi jeg så på straffen, jeg bruker ikke å gjøre det…«.

Alessio Romagnoli:

«Vi skapte så mye som mulig. Det var ikke en kamp med mange sjanser, det smerter å ha tapt, men de var bedre enn oss. De er et av de sterkeste lagene i Europa. Vi alle gjorde det bra, vi vare kompakte og samspilte, selv da vi lå under med to mål var vi fortsatt med i kampen og vi ga ikke fra oss mange sjanser. I kjenner Zapata veldig godt, han er god. Higuains reaksjon var skuffende, han overdrev og han er klar over dette, han gjorde en feil og han beklaget. Etter den internasjonale pausen skal vi spille mot Lazio, våre direkte rivaler, det blir fundamentalt. Under pausen, kommer energien tilbake, vi spilte kamp hver tredje dag i denne perioden, og trøtthet er forståelig. Den ekstra uken kan hjelpe oss i å lade batteriene og forberede oss på kampen borte i Roma«.


Kampstatistikk:

Skudd: 5-15 Skudd på mål: 2-6 Cornere: 2-5 Offside: 0-1 Frispark: 16-9 Gule kort: 3-1 Røde kort: 1-0 Ballbesittelse: 41-59 %

(Tall hentet fra ESPN)

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page