top of page

Etter kampen: Milan-Genoa (2-1)


Etter to kamper på San Siro mot to lag fra Genova står Milan igjen med 6 poeng og 4. plass i ligaen, men det så lenge ut til at det skulle bli uavgjort mot Genoa.

Milan – Genoa (2-1)

4′ 1-0, Suso

56′ 1-1, Cristian Kouame

90+1′ 2-1 Alessio Romagnoli

Kamprapport:

4′ Publikum har så vidt rukket å sette seg før Suso får ballen fra Calhanoglu før han blåser den i vinkelen fra 20 meter. Herlig start på kampen!

18′ Rodriguez bryter en pasning og slår ballen langt og perfekt til Suso. Suso finner Kessie på løp inne i boksen, men avslutningsvinkelen blir for smal.

40′ Laxalt blir lurt ute til høyre og prøver å finne Piatek inne i 5-meteren, men Kessie gjør en god jobb i å hindre polakken. På returen får Romulo et forsøk, men ballen går like over mål. Store sjanser for Genoa!

47′ Higuain fyrer løs fra 20 meter via en Genoa-spiller. Ballen får en lei bue for keeper Radu, men han får en hånd på den og klarerer til corner.

56′ Bakayoko klarer ikke å klarere inne i egen 5-meter og ender i stedet opp med å spille en håpløs pasning til Rodriguez. Han fanger ikke opp den og Kouame skyter ballen i mål via Romagnoli. Blir nok registrert som et selvmål av sistnevnte.

63′ Abate kommer inn for Laxalt og det legges om til en 4-backslinje.

64′ Kessie jobber og sliter og gir ballen til Higuain som skyter fra 25 meter. Skuddet er meget godt og det er også dessverre Radu som redder mesterlig.

69′ Higuain får ballen fra Rodriguez og får en gyllen sjanse til å skyte på førstetouchen, men misser. Så er det Kessie sin tur, men igjen redder Radu. Milan presser på nå.

72′ Milan stormer i angrep og ballen ender opp hos Suso. Spanjolen har et par alternativ og velger Calhanoglu like utenfor 16-meteren som skyter på halv volley, men ballen går like til side for mål.

81′ Suso får nok en gang ballen ute til høyre og denne gangen velger han å skyte, men Radu virker å være umulig å slå i denne andreomgangen.

82′ Lazovic kommer på en sjelden visit i Milans 16-meter og får en kjempesjanse, men Donnarumma redder mesterlig.

83′ Castillejo inn for Calhanoglu.

90+1′ For et drama! Keeper Radu har vært en bauta i kveld, men så feiler han når det gjelder som mest. Han bokser ballen til Romagnoli som enkelt kan lobbe inn 2-1 i det 91. minutt.


Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Vi startet bra, men så begynte vi å gjøre feil, miste konsentrasjonen og kampen snudde på grunn av dette. Laget skapte mye, men vi slapp inn nok et mål, det er utrolig. Gigio var god da han reddet oss med hans mirakel da Lazovic avsluttet. Jeg er fornøyd med de 18 poengene, men jeg er bekymret for hvordan vi spiller, hvordan vi står opp mot motstanderne. Vi varierer for mye, vi har fortsett en jobb å gjøre. I dag valgte jeg tre mann i forsvar fordi jeg ville ha mer ballbesittelse i midten av banen, vi oppførte oss annerledes når vi hadde ballen under kontroll».

«Han (Bakayoko) spilte bra, spesielt i den første omgangen».

«Vi må bli på denne posisjonen (4. plass). Vi er klar over de ofrene vi har gjort for å forbedre posisjonen, vi må hvile. Vi må få tilbake energi, for guttene bruker mye på det fysiske og mentale nivået«.

«Caldara hadde et tilbakefall. Det er i leggen hvor han han skadet seg forrige sesong. Vi får se hvor lang tid det vil ta før han er tilbake. Bonaventura? Han gjør det som er mulig for å komme tilbake. Calhanoglu og Kessie var ikke i toppfprm. Generelt sett er vi i en liten krise, men våre gutter vil være klare».

Franck Kessie:

«Alle ville ha seieren, og endelig fikk vi den. På banen gjorde jeg det treneren krevde fra meg, jeg gjorde det for laget. Ligasituasjonen? Det er fortsatt mange kamper igjen, vi må være fokuserte. Fra og me i morgen vil vi fokusere på Udinese».

Kampstatistikk:

Skudd: 28-9 Skudd på mål: 9-2 Cornere: 7-2 Offside: 1-0 Frispark: 10-18 Gule kort: 2-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 58-42 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page