top of page

Etter kampen: Milan-Dudelange (5-2)Dudelange yppet til kamp, men Milan vant oppskriftsmessig i det som ble en målrik affære.

Milan – Dudelange (5-2)

21′ 1-0, Patrick Cutrone

39′ 1-1, Dominik Stolz

49′ 1-2, David Turpel

66′ 2-2, Stelvio (selvmål)

70′ 3-2, Hakan Calhanoglu

77′ 4-2, Tom Schnell (selvmål)

80′ 5-2 Fabio Borini

Kamprapport:

9′ Huiguain får kampens første ordentlige mulighet når han prøver å prikke ballen nede ved høyre stolperot fra 16 meters hold, men keeper er med på notene.

19′ Stolz lager frispark og får gult kort for å prøve å kle av Laxalt. Det påfølgende frisparket slås inn i felte, og det blir en farlig heading som keeper redder til hjørnespark.

21′ Milan stormer i angrep på høyresiden av banen. Calabria fører ballen helt langt opp i siste tredjedel og legger lavt inn i feltet. Halilovic hopper over ballen og Higuain flikker til Cutrone som skyter ballen i mål til 1-0. Oppskriftsmessig, men flott angrepsspill.

39′ Dudelange scorer og utligner på San Siro. Ballen faller til Stolz etter en corner, og han banker ballen i krysset på halv volley. Stillingen er 1-1 like før pause, hvem hadde trodd det?

49′ Milan klarer ikke å klarere ballen og Turpel får muligheten. Han demper kula og banker til fra skrå vinkel. Skuddet er nok til å overrumple Reina, og da leder altså Dudelange kampen 2-1 på San Siro.

52′ Nok en sjanse til bortelaget! Høyrevingen lurer Calabria og skyter fra 16 meter. Skuddet er bra, men sniker seg heldigvis på utsiden av stolpen.

52′ Nå skjønner Gattuso alvoret. Halilovic må vike for Suso.

58′ Mauri inn for en småskadd Bertolacci.

66′ Calhanoglu vender opp ute til venstre og slår et innlegg mot Cutrone. Ballen går dog i en forsvarer og i en bue over keeper og i mål. Utligningen er et faktum.

70′ Milan har snudd kampen igjen! Higuain fører ballen mot mål, men blir stoppet på 20 meter. Da tar Calhanoglu ansvar og banker en markkryper i mål på direkten. Sånn skal det være! 3-2!

77′ Calhanoglu slår inn et lurt frispark fra skrått hold og Simic vinner den første duellen. Ballen går videre til Dudelange-stopper Tom Schnell som stupheader ballen i eget mål.

79′ Borini kommer inn i stedet for Cutrone.

80′ Calhanoglu blir spilt fri kun 5 meter fra mål, men setter ballen i tverrliggeren på direkten. På returen banker Borini inn Milans 5. mål etter å kun vært 1 minutt på banen.


Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Enkle kamper finnes ikke. Denne typen lag spiller med bra intensitet og sliter mot slutten av kampen. Spillerne trenger å spille med kontinuitet for å vise sine kvaliteter. Bakayoko spilte ikke så bra som nå tidligere, og det samme gjelder for alle andre. Vi gjorde det bra, fordi etter at vi slapp inn 1-2 målet, så endret vi innstillingen vår. Jeg er fornøyd med lagets reaksjon. Når vi lå under, så presset vi de høyere og vi løp raskere, det var en helt annerledes innstilling. Når stillingen var 11 så forsto vi at vi har nådd bunnen. Ingen har undervurdert denne kampen. Vi kunne gjort det bedre, men jeg er fornøyd med stillingen til slutt».

«Jeg er glad for Mauri. Jeg ville gi han en start, men jeg bestemte meg for å ikke bytte ut for mange menn i midtbanen. Han er en av de som er best gjennom en treningsuke. Calhanoglu burde score mer; han har enorme skuddferdigheter og flott teknikk. Han skulle gått for det, men han er en spiller som trenger å være i toppform. Han kjenner ikke til smertene i foten lenger. Vi må takke han, fordi han spilte selv om han ikke var 100 % i kampform. Bakayoko fikk en liten kjenning i vristen, men forhåpentligvis så er det ingenting seriøst. Suso gjorde det bra, men jeg var ikke misfornøyd med Halilovic’ prestasjon heller».

«Han (Paqueta) skal etter planen ankomme i løpet av 12-13 dager og vil være her i Milano for en stund for å se seg rundt i byen og gjennomgå den medisinske testen. Han kommer tilbake igjen i januar, enten den 2. eller 3. Vi må fortsatt tenke på hvor vi skal bruke han på banen».

«Først må vi spille mot Parma, og kun etter det kan vi fokusere på Olympiacos. Det er fortsatt tid, vi fokuserer kun på hvordan vi skal stoppe Parmas spisser. Hvis vi vill spille med en 4-backslinje så har vi kun to midtstoppere tilgjengelig; Simic og Zapata. hvis vi spiller med tre bak, så har vi flere muligheter. Avgjørelsene står og faller på de motstanderne vi møter. Det viktigste nå er at vi lader batteriene våre».

Stefan Simic:

«Jeg er veldig glad for debuten. Jeg prøvde å være konsentrert kampen gjennom. Jeg følte meg klar og jeg er veldig glad. Det er synd at vi slapp inn to mål, men det viktigste er at vi vant. Vi gjorde det bra da vi snudde det, vi fortjente de tre poengene. Jeg samarbeidet bra med Zapata, jeg anser han som en flott person og spiller, jeg samarbeider bra med alle spillerne. AC Milan er best, og dette er kun de første stegene i min karriere. Jeg vil alltid gi alt jeg har. La oss fokusere på Parma nå og så vil vi prøve å gjøre det bedre».

Kampstatistikk:

Skudd: 16-9 Skudd på mål: 9-2 Cornere: 4-6 Offside: 0-1 Frispark: 5-13 Gule kort: 1-3 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 59-41 %

(Tall hentet fra ESPN)

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page