top of page

Etter kampen: Milan – Chievo (3-1)Kampen mot Chievo ble nok en opptur for Milan. Suso bidro med strålende spill da Milan tok sin tredje seier på rad i alle konkurranser.

Milan – Chievo (3-1)

27′ 1-0 Gonzalo Higuain 34′ 2-0 Gonzalo Higuain 56′ 3-0 Giacomo Bonaventura 63′ 3-1 Sergio Pellissier

Kamprapport:

6′ Valter Birsa slår inn en ball fra høyre som er nær ved å nå en lagkamerat, men Romagnoli får avverget og kula går i stedet helt over til Abate som kun skal heade tilbake til Donnarumma. Headingen er dog upresis og Donnarumma må kaste seg og gi til corner.

27′ Zapata blir med langt fram i banen på Milans venstre side. Innlegget ender helt over hos Suso som legger inn foran mål på direkten. Der kommer Higuain og setter inn kampens første mål. 1-0 til hjemmelaget.

34′ Rodriguez og Bonaventura spiller seg i mellom en par ganger, men klarer ikke å finne noen åpning. Det gjør derimot Suso når han får ballen 30 meter fra mål. Higuain er helt ledig inne blant Chievos midtstoppere og gjør ingen feil når han serveres på sølvfat. 2 mål av Higuain, 2 målgivende fra Milan og 2-0.

56′ Suso slipper ballen til Bonaventura som drar av en Chievo-spiller 20 meter fra mål og skyter. Skuddet går vi et Chievo-bein og i mål bak en utspilt Sorrentino. 3-0 til Milan.

63′ Zapata har ballen i forsvar og spiller opp mot en presset Kessie. Chievio snapper ballen som ender opp hos Pellissier. Han gjør ingen feil når han skyter fra 20 meter og reduserer for gultrøyene.

76′ Cutrone kommer inn fo Bonaventura.

87′ Laxalt erstatter Rodriguez.

90′ Castillejo får noen sekunder på tampen når han kommer inn for Suso.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Vi spilte bra selv om resultatene ikke kom. Når du vinner har du alltid gjort noe riktig. Sett bort i fra Olympiacos-kampen har vi alltid spilt gode kamper. Vi må forbedre vårt forsvarsspill, men hvis vi skaper så mange sjanser som vi gjør er det naturlig å slippe til noe bakover. Det er fortsatt rom for forbedringer og det er mye å jobbe med. Jeg ville vært veldig fornøyd med å holde nullen i derbyet, men for nå vil jeg bare nyte pausen».

«Dette er hvordan vi forberedte oss til kampen. Vi har alltid funnet den tredje åpne mannen som kan ta i mot ballen. Vi spilte bra vertikalt og spilte ballen hurtig; dette var vår hemmelighet i dag, vi hadde kontrollen over hele banen og skapte mange sjanser. Sorrentino dro fram noen flotte redninger. Jeg vil gratulere guttene, de gjorde det veldig bra. Dette er et sterkt lag, men vi må fortsatt prøve å forstå dette».

«Zapata var ikke på sitt beste i dag, han spilte sin andre kamp på tre dager etter å ha vært rammet av flere skader de siste månedene. Vi spurte Biglia om å spille dypere for å hjelpe Cristian. Jeg er glad for Lucas, for den spilleren og mannen han er. Han spiller med hjertet for AC Milan. Han har en stor verdi for dette laget og jeg er fornøyd med hans opptreden».

Giacomo Bonaventura:

«Vi forbedrer oss og vi må fortsette med det gode arbeidet. Jeg er glad for mitt mål, men det er ikke en prioritet. Jeg kunne scoret mer, sjefen vil jeg skal spille likså mye i den offensive og den defensive fasen. Gattuso er den treneren jeg har scoret mest mål under. Han har vært til stor hjelp for både meg selv og laget. Jeg misbrukte en stor sjanse i den første omgangen fordi jeg så ballen i det aller siste sekundet, som det også skjedde i Cagliari, men jeg kan ikke bomme på en så stor sjanse. En seier før vi skal spille i derbyet var viktig, det er moral-‘boost’. Vi har signert kvalitetsspillere og lagt lista høyre. Sett bort i fra Pellisiers mål ga vi bort så godt som ingenting til Chievo. Vi gjør det bra, men har fortsatt stort forbedringspotensial. La oss ta en pust i bakken nå, pausen kan gjøre oss godt«.

Kampstatistikk:

Skudd: 20-14 Skudd på mål: 6-1 Cornere: 12-7 Offside: 3-0 Frispark: 9-13 Gule kort: 1-1 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 68-32 %

(Tall hentet fra ESPN)

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page