top of page

Etter kampen: Milan – Atalanta (2-2)Det så lenge ut til at det skulle ende med tre poeng til Milan, men Atalanta ville det annerledes.

Milan – Atalanta 2-2

2′ 1-0 Higuain 53′ 1-1 Zapata 61′ 2-1 Bonaventura 90+1′ 2-2 Rigoni

Kamprapport:

2′ Milan kommer frem på høyresiden og Suso får ballen. Han vender inn i banen og slår et nydelig innlegg som Higuain tar på direkten og styrer elegant i mål til 1-0. Herlig start og for et mål!

15′ Higuain er igjen på farten når han tar med seg ballen med en piruett bak Atalantas forsvar, men blir forstyrret nok i avslutningsøyeblikket til at det ikke blir mål. Forøvrig verdt å nevne at kveldens pipeblåser faller på ratata. Filming?

17′ Rodriguez får ballen på hjørnet av 16-meteren og fyrer, men skuddet går utenfor til venstre for Gollini. Fantastisk start av Milan.

20′ Calabria slår et strøkent innlegg til Bonaventura som setter ballen i mål. Milan-spillerne jubler og linjedommeren holder flagget nede, men etter at dommeren konsulterte med VAR annulleres målet. Fremdeles 1-0.

33′ Toloi får ballen på bakerste stolpe og klinker til på volley. Skuddet er dårlig, men ballen går på tvers til Pasalic som får hodet på den, men ikke nok til at den går i mål. Fryktelig nære på for den tidligere Milan-spilleren.

39′ Stolpeskudd på San Siro! Calabria slår nok et praktinnlegg til Bonaventura som stiger til værs og får til en kvalitetsheading. Forsøket går dessverre i stolpen til høyre for Gollini.

45′ Nok en kjempesjanse! Milan kontrer og Kessie spilles gjennom av Higuain som kommer alene med keeper. Avslutningen går like til side for stolpen.

50′ Duvan Zapata får 2. omgangs første sjanse når han drar seg fri innenfor Milans 16-meter. Avslutningen går rett på Donnarumma og ut i ufarlig området.

53′ Atalanta utligner. De har ballen ute til høyre og legger inn til Gomez som er i duell med Calabria, og det er nok sistnevnte som sklir ballen i eget mål.

61′ Suso legger lavt inn på fremste stolpe og der kommer Bonaventura stormende. «Jack» gjør ingen feil og setter inn 2-1.

64′ Ballen slås inn bak Atalantas forsvar og Higuain går etter. Argentineren prøver å nå ballen i duell med keeper Gollini, men dundrer i stedet inn i sisteskansen. Higuain blir liggende, men ser ut som han kan fortsette kampen.

67′ Abate inn for Calabria.

68′ Suso legger nok en gang inn på bakerste og der er Calhanoglu som bare skal bredside ballen i mål. Tyrkeren klarer ikke å stokke føttene og ballen går ut til 5-meter.

74′ Bakayoko inn for Bonaventura.

85′ Castillejo inn for Calhanoglu.

87′ Higuain med nok en kjempesjanse! Ballen blir spilt gjennom til superspissen som fyrer fra spiss vinkel, men ballen går i nettveggen.

89′ Atalanta får 3-4 sjanser for å utligne. Zapata & co fyrer løs mot Donnarummas mål flere ganger før Rodriguez redder på strek og får klarert. Herre min hatt for noen sluttminutter dette blir.

90+1′ Donnarumma redder et skudd fra Duvan Zapata mesterlig, men returen havner hos Rigoni som setter inn utligningen 1 minutt på overtid.

Reaksjoner etter kampen:

Gattuso:

«Vi har opptrådt som to forskjellige lag denne sesongen; gode i 1. omgang og dårlige i kampenes sluttminutter. Det er tydelig at vi ikke klarer å spille 90 jevne minutter. De (Atalanta) gjorde de riktige byttene underveis og slapp til friske spillere. Jeg har på følelsen av at frykt oppstår så snart vi gjør en tabbe, og dette skal ikke skje. Vi må forstå dette fort, fordi det blir vanskeligere jo lenger vi venter. Vi spilte bedre i dag enn vi gjorde mot Roma. Vi hadde kontrollen, men det var ikke nok. Vi må jobbe hardere når vi sliter i løpet av kampen.»

«Jeg byttet han (Bakayoko) innpå fordi vi trengte en spiller med mer energi og fysisk styrke. Vi må gi bort mindre rom enn det vi gjorde i 1. omgang. Når vi sliter med å flytte oss høyere opp på banen og å spille vårt spill, oppfattes det som om vi sliter. Det handler om mentalitet og om å ha tro på det vi gjør. Vi gjør ting bra, men vi feiler i å fullføre de».

Suso:

«Vi spilte en virkelig god 1. omgang, men det er ikke enkelt å opprettholde tempoet kampen gjennom. Dette er ikke en unnskyldning, men vi må bli bedre hvis vi skal komme tilbake på toppen. Vi er ikke fornøyde, fordi vi ga fra oss to poeng, men vi må fortsette å jobbe. Vi drar til Empoli for å vinne kampen».

Kampstatistikk:

Skudd: 17-15 Skudd på mål: 5-6 Cornere: 4-3 Offside: 5-2 Frispark: 7-5 Gule kort: 2-1 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 56-44 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page