top of page

Etter kampen: Inter – Milan (1-0)Det så lenge ut til å bli målløst i sesongens første Derby della Madonnina, men på overtid gikk det skeis.

Inter – Milan (1-0)

90+2′ Mauro Icardi, 1-0

Kamprapport:

12′ Inter angriper på sin venstre side og slår et innlegg inn i boksen. Vecino flikker ballen bakover til Icardi som setter ballen i mål, men det annulleres på grunn av offside.

17′ Kessie kommer på et sugende løp og skyter fra 6 meter, etter å ha blitt spilt gjennom av Suso. Men han er i ubalanse og skuddet går til side for mål.

18′ Gult kort til Biglia etter å ha blitt stemplet av Nainggolan(!). Vanskelig for dommer å se den, men helt feil avgjørelse.

34′ Milan klarer ikke å klarere og De Vrij setter ballen i stolpen. Kampens største sjanse så langt.

42′ Suso header ballen bakover i feltet og der kommer Musacchio sklidene på bakre stolpe og setter ballen i mål. Scoringen annulleres korrekt for offside.

44′ Gult kort til Calhanoglu. Må være for munnbruk, fordi forseelsen var ikke grov.

45+2′ Calabria får gult kort etter å ha stoppet en Inter-overgang.

58′ Biglia holder på å sette ballen i eget mål, men Donnarumma oppfatter heldigvis det elendige tilbakespillet i tide og klarerer.

61′ Suso får gult kort for å rive og slite i Asamoah.

74′ Cutrone inn for Calhanoglu.

80′ Suso får ballen på 16-meteren av Rodriguez og spanjolen vipper ballen opp og skyter et godt skudd i lengste, men der ligger Handanovic.

84′ Bakayoko inn for Kessie.

90+1′ Bakayoko får gult kort når han stopper Inter på vei fremover.

90+1′ Abate inn for Calabria.

90+2′ Vecino legger inn fra høyre, Donnarumma feilberegner totalt, Milan-forsvaret sover og Icardi kan enkelt sette inn 1-0 på hodet. Det så lenge ut til at det skulle bli målløst etter en tam andre omgang, men slik skulle det altså ikke gå.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Jeg fikk se det jeg var ute etter mot et veldig sterkt fysisk lag inntil Icardis mål, vi presterte så stabilt som vi aldri har gjort tidligere i sesongen kampen gjennom. Teknisk sett var kampen et steg bakover, men vi tok et steg i riktig retning med tanke på mentalitet, intensitet og oppofrelse. Vi kunne gjort mer med våre dribleprestasjoner, men de presset oss høyt tilbake på banen. Vi kunne vært mer modige, vi krevde mye fra vingene våre, vi var ikke nok til stede i boksen og Higuain var ofte isolert».

«Vi slapp til få sjanser i den første omgangen, og i den andre omgangen vant vi ballen tilbake flere ganger og det virket som om vi var i bedre slag. Vi sto solid og spilte vårt spill; vi oppførte oss bra på dødballer og det var noen gode ting å ta med seg, men tapet var tungt å håndtere på grunn av måten det kom på. Vi må se fremover».

Lucas Biglia:

«Vi er skuffet, det gjør vondt, men vi må slå tilbake på torsdag. Vi møtte et fysisk sterkt lag, vi spilte med ballen i laget og gjorde en kvalitetskamp. Nå må vi begynne å jobbe igjen, målet vårt er det samme (kvalifisering til Champions League) og vi må samle oss. De presset oss, vi kunne gjort det bedre, men gjorde også noen bra ting: det var noen gode ting å ta med seg. Vi må være smartere. Inters innlegg skulle ikke ha nådd boksen slik det gjorde: vi gjorde en feil og det er vi klar over».

Kampstatistikk:

Skudd: 18-15 Skudd på mål: 4-1 Cornere: 9-4 Offside: 1-1 Frispark: 13-7 Gule kort: 2-5 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 57-43 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page