top of page

Etter kampen: Dudelange – Milan (0-1) Lilleputten Dudelange var første hinder i Europa League for Gattusos menn, og David yppet mot Goliat.

Dudelange – Milan 0-1

59′ 0-1 Higuain

Kamprapport:

36′ Dudelange får kampens kanskje største sjanse til nå. Stolz blir spilt fri bak Milans forsvar og stormer mot mål. Han klarer å avslutte, men skuddet går over Reinas tverrligger. Nære på for hjemmelaget.

39′ Romagnoli får gult kort for å stå i veien for en kontring. Må passe seg nå, kveldens kaptein.

50′ Laxalt legger lavt inn til en umarkert Higuain som skyter i steget. Keeper Frising reagerer lynraskt og redder forsøket. Kampens største sjanse så langt.

59′ Castillejo står helt umarkert ute til høyre og spiller hardt og lavt inn til Higuain. Argentineren skyter via keeper og i mål. Milan har sett skarpe ut i 2. omgang og endelig kom uttellingen. 1-0 til Rossoneri.

67′ Castillejo legger inn på bakerste til en umarkert Borini. Borini klinker ballen i nærmeste stolpe. Stor sjanse for Milan.

70′ Kessie inn for Bertolacci.

80′ Calhanoglu inn for Mauri.

83′ Calhanoglu fosser nedover venstresiden og finner Higuain inne sentralt. Han tar en touch forbi nærmeste midtstopper, men avslutningen blir reddet av en god Frising i Dudelange-buret. Kjempesjanse!

87′ Halilovic kommer inn for Broini og får sin debut for Milan.

Reaksjoner etter kampen:

Jose Mauri:

«Vi undervurderte ikke motstanderen, men deres start på kampen overrasket oss. Vi gjorde det bedre i den andre omgangen; scorte et mål og skapte sjanser. Vi gjorde vårt beste gjennom hele kampen. Det var flere nye spillere som aldre har spilt sammen. Men vi viste stor dedikasjon. Seieren er det som betyr mest. Det er alltid vanskelig å møte denne typen lag fordi de alltid gir det lille ekstra når de spiller mot topplag. Men vi ga aldri etter og det er bra. Jeg følte meg ganske bra, og jeg spilte uten fysiske problemer i 80 minutter. Atalanta (den neste motstanderen i Serie A) er et lag met mye fart, vanskelig å spille mot, men vi har mye å by på og vi kan ikke være redde for de».

Fabio Borini:

«Det var en seier vi måtte ha i Europa League-åpningen mot et lag vi ikke kjente så godt. Jeg syns vi gjorde det godt, vi tar med oss tre poeng og slapp ikke inn noen mål. Vi skapte mange sjanser, både Higuain og jeg, marginene kunne vært større. I moderne fotball, er det ikke mye som skiller lagene. Vi gjorde det bra i å tolke kampen på den riktige måten og sikret oss en seier. VI har en bred stall som kan gjøre det bra i alle konkurrnser. De (Atalanta) har alltid vist de er tøffe motstandere, mannsmarkering over hele banen er det som gjør det vanskelig å spille mot dem.»

Kampstatistikk:

Skudd: 4-18 Skudd på mål: 1-5 Cornere: 3-10 Offside: 1-1 Frispark: 20-13 Gule kort: 2-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 43-57 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page