top of page

Etter kampen: Cagliari – Milan (1-1)Det skulle vise seg å bli tøffere enn forventet å beseire Cagliari på Sardinia. Les hvordan kampen utløp seg, og hva Gattuso og Kessie hadde å si etter å måtte reise hjem med kun ett poeng i bagasjen.

Cagliari – Milan 1-1

4′ 1-0 Joao Pedro 54′ 1-1 Higuain

Kamprapport:

4′ Cagliari stormer fremover og Pavoletti har ballen. Han går på skudd og skyter et knallhardt skudd i stolpen. På returen står Joao Pedro klar og setter inn 1-0 til Cagliari. Verst tenkelige start på kampen.

16′ Cagliari treffer stolpen for andre gang i kampen. Ballen klareres ut av Milans 16-meter, og der står Barella klar og fyrer. Ballen går lavt langs gresset og dundrer i treverket til høyre for Donnarumma. Nesten 2-0 til hjemmelaget.

27′ Kjempesjanse til Bonaventura! Calabria har ballen ute til høyre og slår et fantastisk innlegg like foran Cagliaris mål. Der møter Bonaventura ballen på lengste stolpe, men blåser kula over mål. Milan kommer nærmere og nærmere.

49′ Corner til Milan og Bonaventura er den som er først på serven. Headingen er god, men Cagliari redder på strek og gir til ny corner.

54′ Kessie har ballen i mellomrommet og ser at Higuain går på et løp. Gjennombruddspasningen er strøken, Higuain runder keeper og setter iskaldt inn sitt første for Milan. Utligningen er et faktum.

65′ Higuain er farlig frempå når det kommer et innlegg inn fra høyre. Målscoreren er i duell med en Cagliari-stopper som får blokkert avslutningen. Stor sjanse for Milan.

66′ Bakayoko kommer inn for Bonaventura.

73′ Castillejo inn for Calhanoglu.

85′ Laxalt inn for Rodriguez.

90+1′ Milan presser virkelig på for et seiersmål nå, og har vært totalt dominerende etter Higuains utligning. Suso får ballen ute til høyre, vender innover i banen og skyter. Cagliaris sisteskanse klarer å redde den til hjørnespark. Hjørnesparket ebber ut i ingenting.

90+3′ Bakayoko og Laxalt kombinerer ute til venstre og sistnevnte dunker ballen inn i boksen. Der venter Higuain som møter ballen med hodet, men avslutningen går til side for mål. Kanskje kampens siste sjanse.

Reaksjoner etter kampen:

Gattuso: «Vi spilte pinlig de første 20 minuttene av kampen. Hadde de scoret slik at det ble 2-0, ville det vært ‘game over’. Vi må løse dette problemet, vi hadde feil innstilling i de første 20 minuttene. Vi kjempet på i den andre omgangen, men det var ikke nok. Jeg er glad for all skryten vi får, men vi må lese kampen bedre. Vi visste hva vi skulle gjøre og likevel gjorde vi det eksakt motsatte de første 20 minuttene. Vi har ikke råd til slike feil hvis vi skal være høyt oppe på tabellen».

«Noen spillere innser ikke hvor sterke de er. Vi visste det ville bli tøft å spille her».

«Han (Higuain) holder på ballen og hjelper laget i å flytte seg fremover. Han er en spiller som hjelper våre vinger å spille bredt. Vi må jobbe med å finne rom med våre midtbanespillere og vinger».

«Vi har fortsatt en lang vei å gå, men gutta har alt de trenger for å bli bedre og bli et bedre lag. Hvis vi fikser noen ting kan vi komme langt»».

Kessie: «Det var en tøff kamp. Vi visste det ville bli vanskelig, vi startet dårlig, men ble bedre. Etter at Higuain scoret, vi forsøkte å vinne kampen. Dessverre klarte vi ikke det. Vi måtte starte slik vi spilte i den andre omgangen. Fysisk føler jeg meg bra. Jeg trener bra, men jeg vil hjelpe laget mitt enda mer. Gonzalos mål var viktig, det kan hjelpe han psykisk».

Kampstatistikk:

Skudd: 6-20 Skudd på mål: 2-6 Cornere: 3-8 Offside: 2-1 Frispark: 12-12 Gule kort: 1-1 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 36-64% (Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page