top of page

Er han Milans neste manager?


Silvio Berlusconi skal være i ferd med å se seg lei av prosjektet til Sinisa Mihajlovic på grunnet av manglende resultater og lite fremgang. Les hvem han vurderer å erstatte serberen med her!

Etter en ny svak periode skal presset være stort på managerens skuldre og det spekuleres i om han kan bli erstattet med den tidligere italienske landslagssjefen Cesare Prandelli.

Milan ble holdt til 0-0 borte mot lilleputten Carpi i helgen, og Mihajlovic skal være avhengig av full pott i årets to siste seriekamper for å ha en jobb å gå til i 2016. Milan møter Hellas Verona hjemme og Frosinone borte i de to siste seriekampene i 2015. Det er Tuttosport som melder dette.

Avisen mener å vite at Cesare Prandelli ble kontaktet allerede før seieren mot Sampdoria og at han er et av de mest aktuelle navnene om Mihajlovic må forlate jobben i løpet av sesongen. Førstevalget skal imidlertid være den nåværende italienske landslagstreneren Antonio Conte.

Om Milan skulle være i stand til å overtale Conte om å ta jobben etter sommerens EM-sluttspill i Frankrike kan man be tidligere assistenttrener Mauro Tassotti eller Primavera-sjef Christian Brocchi om å lede laget ut sesongen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page